Wél een storingsdienst aanbieden, zónder een uitgebreide centrale en andere technologisch complexe oplossing? De DeanOne Remote-app is dan de ideale keuze. Altijd en overal beschikbaar, gewoon op uw mobiele telefoon. De ideale keuze voor kleine en middelgrote organisaties, zodat er precies op het moment dat de klant het nodig heeft altijd iemand bereikbaar is.

U bent altijd en overal bereikbaar, mét de mogelijkheid om de kantoortelefoon door te schakelen en meerdere telefoons tegelijkertijd af te laten gaan. Bovendien is er een Niet Storen-modus beschikbaar en is het mogelijk om nummerherkenning te blokkeren. Vanuit drie adresboeken kunt u ook zelf eenvoudig contact opnemen, bijvoorbeeld om een melding op te volgen en de klant daarmee zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Altijd en overal bereikbaar

Vindt u het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn, alsof u op kantoor bent? De DeanOne Remote-app is dan goed geschikt. Bovendien heeft u daarmee de mogelijkheid om uw vaste (kantoor)telefoonnummer in te stellen als afzender. Zou u zelf contact opnemen met de klant of een andere relatie? Zij zien het vaste nummer, terwijl u de vrijheid heeft om met uw mobiele telefoon te bellen.

Bovendien kunt u met de applicatie gewoon via het mobiele netwerk bellen, in plaats van vanuit de databundel. Zodra u contact opneemt gebruikt u de centrale, die twee gesprekken opzet en die met elkaar samenvoegt. Dat biedt de mogelijkheid om vanuit de app contact op te nemen of een gesprek aan te nemen, zonder dat de databundel daar vervolgens voor wordt ingezet.

Voordelen van DeanOne Remote-app

De DeanOne Remote-app is de ideale keuze voor een eenvoudige storingsdienst, dankzij een aantal belangrijke voordelen: 

  • Kantoortelefoon doorschakelen
  • Gelijktijdig laten overgaan
  • Niet Storen-modus
  • Nummerherkenning blokkeren
  • Drie adresboeken bij elkaar

1. Kantoortelefoon doorschakelen

Wilt u er direct, bij in gesprek of als u tijdelijk onbereikbaar bent voor zorgen dat er toch iemand op zal nemen? U kunt gebruik maken van een doorschakeling. Dat kan gewoon vanuit de applicatie, waarmee u ervoor zorgt dat de klant die belt toch iemand aan de lijn krijgt. Een fijn idee, vooral als u er met de eenvoudige storingsdienst voor wilt zorgen dat klanten in nood makkelijk contact met u kunnen opnemen.

Uiteraard bepaalt u zelf op welke momenten u de telefoonlijn wilt doorschakelen. U kunt instellen dat dit gebeurt als u in gesprek bent, of tijdens een bepaalde periode. Op die manier is er altijd iemand bereikbaar en beschikbaar, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. 

2. Gelijktijdig laten overgaan

Wilt u er zeker van zijn dat er iemand opneemt, bijvoorbeeld door meerdere telefoons over te laten gaan? Dat kan met de storingsdienst via de DeanOne Remote-app. U kunt gelijktijdig bijvoorbeeld de kantoortelefoon en een smartphone over laten gaan, net als andere toestellen. Op die manier rinkelt de telefoon op meerdere plekken, zodat altijd iemand de mogelijkheid heeft om het gesprek te beantwoorden. U weet op die manier zeker dat de klant iemand aan de lijn krijgt, bijvoorbeeld om meteen hulp of een luisterend oor te bieden. 

3. Niet Storen-modus

Tijdelijk niet beschikbaar of tijdens een vergadering voorkomen dat ineens de telefoon vanuit de storingsdienst gaat? Het is vanuit de app mogelijk om gebruik te maken van een Niet Storen-modus. Het is de makkelijkste manier om de gesprekken tijdelijk te blokkeren, zodat iemand anders die aan kan nemen.

Uiteraard bepaalt u zelf op welke momenten u daar gebruik van wilt maken en hoe lang u dat wilt doen. U krijgt dan geen binnenkomende telefoontjes binnen, zodat u ongestoord kunt vergaderen of kunt werken aan een belangrijke opdracht.

4. Nummerherkenning blokkeren

Wilt u tijdens de storingsdienst ook zelf contact opnemen met klanten of met andere relaties? We begrijpen dat het dan niet wenselijk is om uw mobiele nummer te tonen. Voorkom dat klanten terugbellen naar dat nummer, door de nummerblokkering te blokkeren. Op die manier kunnen zij uw nummer niet zien, zodat u het nummer beschikbaar kunt houden voor inkomende oproepen naar de vaste lijn voor de storingsdienst.

Tip: bellen met nummerherkenning, zonder uw mobiele nummer prijs te geven? U kunt het vaste telefoonnummer van uw kantoor instellen, zodat ontvangers dit te zien krijgen op het moment dat u contact opneemt. 

5. Drie adresboeken bij elkaar

Tenslotte kunt u eenvoudig zelf contact opnemen met alle belangrijke relaties en partners, dankzij de verschillende adresboeken die u bij elkaar heeft. Gebruik de adressen in uw smartphone, van de persoonlijke lijst en van het bedrijf gewoon door elkaar heen. Dit maakt het eenvoudig om contact op te nemen met iedereen die op dat moment belangrijk is, zonder dat u eerst uitgebreid naar het nummer dient te zoeken.

Op die manier heeft u altijd alles bij de hand, zonder dat dit veel moeite hoeft te kosten. Het is de meest eenvoudige storingsdienst, speciaal geschikt voor kleine en middelgrote organisaties die dit toch op een flexibele manier willen aanbieden. 

Kantoor op afstand

Aan de slag met uw kantoor op afstand, inclusief een mobiele storingsdienst? De DeanOne Remote-app is er natuurlijk voor zowel iOS als voor Android. Dat betekent dat u er gebruik van kunt maken op zowel een iPhone, een Samsung, LG of een ander toestel. Met de maximale flexibiliteit zorgt u er eenvoudig voor dat u altijd goed bereikbaar bent. De beste keuze om een storingsdienst op te zetten, zonder dat u daar allerlei technologische onderdelen voor nodig heeft. We helpen het u in plaats daarvan eenvoudig te houden, terwijl u altijd goed bereikbaar bent. Het is de ideale app oor uw kantoor op afstand, omdat u er altijd en overal gebruik van kunt maken. Maximale flexibiliteit om uw klanten ook in de meest lastige situaties op vervelende momenten goed van dienst te kunnen zijn.

Wilt u gebruik maken van de DeanOne App in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.