Antispam en antivirus in Nijmegen

Voorkom een inbox vol ongewenste e-mails en houdt gevaarlijke virussen effectief buiten de deur. Maar liefst 9 van de 10 e-mails zijn spam en malware wordt steeds geavanceerder om complete systemen plat te leggen. Met onze oplossingen voor antispam en antivirus in Nijmegen kunt u zich goed beschermen.

Antispam: schone inbox

We zijn specialisten in Appriver EmailProtection, waarmee we u helpen uw inbox schoon te houden. De clouddienst scant alle e-mails met een spamfilter, voordat die in uw inbox terechtkomen. Blokkeer spam, pogingen tot phishing, virussen en andere e-mailbedreigingen zonder dat u daar iets van merkt.

Voor onze antispam-oplossing heeft u geen nieuwe hardware of software nodig. Wij zorgen eenmalig voor de configuratie van uw e-mailservice, waarmee u spam en virussen blokkeert voordat die uw bedrijfsnetwerk bereiken.

Uiteraard rapporteren we alle e-mail die we blokkeren en kunt u die dankzij een release-functie alsnog ontvangen. Ons systeem is zelflerend en zal daardoor steeds nauwkeuriger werken.

Antivirus: veilig ondernemen

Virussen en malware worden steeds geavanceerder en kunnen complete bedrijfsnetwerken platleggen. Voorkom schade aan uw werkplek en/of data, met onze professionele antivirus-oplossingen.

Onze ICT-specialisten in Nijmegen garanderen uw digitale veiligheid met N-able Security Manager op basis van het Bitdefender Internet Security Platform. Al 5 jaar op rij uitgeroepen tot beste antivirus-platform.

Let op: in de algemene voorwaarden van verschillende banken is opgenomen dat het gebruik van een virusscanner en firewall verplicht is. Naast antivirus is het verplicht om te werken met een legaal besturingssysteem en dient alle software up-to-date te zijn.

We helpen u graag met onze antispam- en antivirus-oplossingen, net als met cloud opslag en onze andere ICT-diensten

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over antispam en antivirus of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier.

Interesse in antispam of antivirus via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.