Facebook-Wifi in Nijmegen

Facebook Wifi instellen voor uw bedrijf in Nijmegen? Wij zorgen voor een wifi-hotspot met een Facebook-pagina, waar bezoekers met één klik kunnen inloggen. Bied ze internettoegang in ruil voor een like of benut de kans om aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

Wij zorgen voor een Facebook-Wifi Access Point voor uw bedrijf. Een hotspot voor een check-in, waarmee bezoekers vrienden kunnen laten zien dat ze bij u op locatie aanwezig zijn. Gratis internet voor bezoekers, waarmee u gebruik kunt maken van uiteenlopende aanbiedingen.

Let op: wij bieden de Facebook-Wifi Hotspot aan zónder abonnement. U betaalt eenmalig voor de Facebook-Wifi Router, de plaatsing en de configuratie daarvan. Daarna kunt u er gratis gebruik van maken.

Specialisten in Facebook-Wifi

Benieuwd naar de voordelen van een Facebook-Wifi Access Point in Nijmegen? Onze specialisten laten u graag zien hoe u daar gebruik van kunt maken. Profiteer van professionele ICT-diensten zoals Facebook Wifi, camerabeveiliging en alles waar u voor uw bedrijf naar op zoek bent.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over Facebook-Wifi of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Meer informatie over Facebook Wifi is ook te lezen op de informatiepagina van Facebook.

Interesse in Facebook WiFi via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.