IT Onderhoud en monitoring in Nijmegen

ICT monitoring door ervaren specialisten: we houden graag de netwerkinfrastructuur, internetverbinding, telefonie-omgeving en verschillende soorten (online) werkplekken voor u in de gaten. Wij garanderen de support die u wenst en kunnen het onderhoud aan zowel hardware als software verzorgen.

U wilt vertrouwen op uw ICT-omgeving, daarom zorgen wij voor proactief beheer. We komen niet af en toe een brandje blussen, maar anticiperen alvast op situaties die er kunnen ontstaan en voorkomen dat u problemen krijgt.

Betrokken monitoring

Goede ICT-monitoring vraagt om betrokkenheid. We reageren natuurlijk op meldingen en lossen verstoringen op, maar we gaan bovendien een stap verder. We analyseren alle gegevens uit de diverse ICT-onderdelen. Op die manier voorkomen we problemen, door die al in de kiem te smoren.

We gebruiken onder andere N-Able. Ideaal voor geavanceerde it monitoring en patching. Het is een intelligente tool, waarmee we zorgen voor proactieve monitoring, zodat we problemen met uw ICT-systemen kunnen voorkomen.

Vakkundig ICT-onderhoud

Het ICT-onderhoud vakkundig laten uitvoeren? We zijn gespecialiseerd in zowel de levering, installatie, configuratie en het onderhoud van hardware en software. Met goed it onderhoud en monitoring voorkomen we storingen. Beschikbaar met een Service Level Agreement (SLA), waarin we vastleggen hoe snel we u op afstand en op locatie van dienst kunnen zijn.

Ontdek de voordelen van ons ICT-onderhoud:

  • Antivirus-bescherming met actieve monitoring
  • Automatische updates voor Microsoft, Adobe, etc.
  • Actieve monitoring van schijfruimte, gegevensgebruik en virusuitbraken
  • Alle documentatie op één plaats voor handen
  • Dagelijkse controle van gemaakte back-ups
  • Ondersteuning op afstand

Gebruik maken van een SLA voor het ICT-onderhoud en betrokken monitoring? Uiteraard is er maatwerk mogelijk, net als bij veel van onze andere ICT-diensten.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over it monitoring en onderhoud of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Interesse in monitoring via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.