ICT SYSTEEMBEHEER 

Wat is systeembeheer? Spete zorgt er voor dat u kunt rekenen op de beste ICT-ondersteuning, zowel op locatie als op afstand. Wij werken voor organisaties met 1 tot 100 werkplekken.

Maak voor lage kosten gebruik van systeembeheer voor Office 365, VoIP-telefonie, online werkplekken of een complete ICT-omgeving in de cloud.

Zoekt u een systeembeheerder op afstand of een specialist die bij problemen langskomt op locatie? Wij werken op die manier voor hotels, restaurants, campings, zakelijke dienstverleners en andere bedrijven uit de regio

ICT systeembeheer op afstand en op locatie

Het netwerk- en systeembeheer verzorgen we zowel op afstand als op locatie. We zijn u op locatie bijvoorbeeld graag van dienst met:

  • Probleemanalyse en -oplossing voor Microsoft en Apple-hardware
  • (Her)installatie en opschonen van besturingssystemen (Microsoft en Apple)
  • Malware en virussen verwijderen en voorkomen
  • Inbouw en upgrades van hardware
  • Aanleg van draadloze en bedrade netwerken

Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met VoIP-telefonie, Office 365, cloudopslag, een zakelijke internetverbinding en advies over hardware en software. En wilt u uw ICT-apparatuur laten reinigen, back-ups laten maken of zoekt u andere ondersteuning? Wij komen graag bij u langs.

Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met ict systeembeheer op afstand:

  • Wachtwoorden resetten
  • Accounts aanmaken voor nieuwe gebruikers
  • Mailboxen aanmaken
  • Updates doorvoeren op servers en voor online werkplekken
  • Back-upinstellingen wijzigen

We kijken en denken graag met u mee over vraagstukken, zodat we daarvoor een oplossing op maat kunnen vinden.

Netwerk- en systeembeheer: uitgebreide mogelijkheden

Op zoek naar netwerk- en systeembeheer of benieuwd wat ict systeembeheer is als u het aan ons uitbesteedt? We gaan pro-actief voor u aan de slag, zorgen voor de ondersteuning bij calamiteiten en kunnen het onderhoud vakkundig voor u uitvoeren. We zijn uw specialist in systeem- en netwerkbeheer, zodat u daarvoor kunt rekenen op een ervaren kracht in uiteenlopende ICT-diensten. Wij helpen bedrijven in de regio: Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Oss, Elst, Groesbeek, Malden, Beuningen en Bemmel

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over systeembeheer of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier.

Interesse in systeembeheer via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.