Werkplekbeheer in Nijmegen

Werkplekbeheer in Nijmegen door ervaren specialisten: creëer een ideale werkplek voor productieve medewerkers. Wij helpen u online te werken met Outlook en de andere toepassingen van Office 365 en zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van cloudopslag.

Met de juiste werkplekbeheer software maakt u automatisch back-ups van belangrijke bedrijfsdata of nemen we dit graag voor u uit handen.

Vakkundig onderhoud en betrokken support

We helpen u graag uw online werkplekken in te richten en kunnen die bovendien voor u beheren. Met betrokken onderhoud, bijvoorbeeld dankzij actieve monitoring. Wij verzorgen updates van Microsoft en Adobe of zorgen op tijd voor belangrijke onderhoudsmomenten. Bovendien controleren we back-ups en houden we de beveiliging door antispam- en antivirussoftware voor u in de gaten.

Dankzij onze betrokken support kunt u rekenen op werkplekbeheer door ervaren specialisten. Wij signaleren problemen voordat die ontstaan en voorkomen dat u en uw medewerkers daar last van krijgen. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos door kunt werken, omdat de ICT precies werkt zoals u die wilt gebruiken. Met ondersteuning bij calamiteiten en betrokken support met kennis van zaken.

Bovendien kunnen we de hardware en software leveren voor online werkplekbeheer. We zijn uw specialist voor uitgebreide ICT-diensten, zodat u online kunt werken met Outlook, andere Office 365-toepassingen en alle software die belangrijk is voor uw organisatie.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier.

Interesse in werkplekbeheer via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.