Werkplekbeheer

Spete biedt volledige inrichting en werkplekbeheer aan, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Onze professionals hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van werkplekbeheer. Wij zorgen ervoor dat uw werkplekken optimaal presteren en zijn altijd up-to-date met de nieuwste technologieën.

 

Wij helpen u online te werken met Outlook en de andere toepassingen van Office 365 beheer en zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van snelle en veilige cloud opslag voor bedrijven.

 

Werkplekbeheer is noodzakelijk voor een succesvolle organisatie

Werkplekbeheer omvat het beheer en IT-onderhoud en monitoring van alle aspecten van uw ICT-werkplekken, waaronder hardware, software, netwerken en gebruikersondersteuning. Dit onderwerp speelt een grote rol bij het soepel laten verlopen van uw bedrijfsactiviteiten.

Stelt u zich eens voor dat u constant te maken heeft met trage computers, onbetrouwbare software en virussen die uw gegevens bedreigen. Dit zou uw productiviteit negatief kunnen beïnvloeden en kan leiden tot financiële verliezen en reputatieschade.

Welke werkzaamheden doet een werkplekbeheerder?

Een werkplekbeheerder is verantwoordelijk voor verschillende taken die gericht zijn op het waarborgen van de optimale werking van de werkplekken binnen uw organisatie. Bij Spete zorgen wij ervoor dat alle computers up-to-date zijn met de nieuwste software, voeren we regelmatig onderhoud uit om prestatieproblemen te voorkomen en lossen we technische problemen snel op.

Zo is een werkplekbeheerder het eerste aanspreekpunt voor collega’s met betrekking tot IT-gerelateerde vragen en problemen. Van het resetten van wachtwoorden tot het oplossen van netwerkproblemen, de werkplekbeheerder staat altijd paraat om te helpen. Door werkplekbeheer uit te besteden, kunt u besparen op de kosten van het inhuren en trainen van intern personeel. U betaalt bij Spete enkel voor de services die u daadwerkelijk gebruikt, reken dus op aanzienlijk lagere operationele kosten voor uw bedrijf!

Kies Spete voor uw werkplekbeheer

Ons werkplekbeheer is verrijkt met geavanceerde software. Deze software beschermt uw belangrijke bedrijfsdata door automatische back-ups, ook kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Indien gewenst, nemen we dit proces volledig voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op de core business van uw bedrijf.

Wij zijn er om uw online werkplekken in te richten en te beheren. Dit doen we met een proactieve aanpak, inclusief actieve monitoring om de prestaties te waarborgen. Updates van software giganten zoals Microsoft en Adobe worden door ons tijdig en vakkundig uitgevoerd. Uw back-ups worden regelmatig gemaakt en gecontroleerd en de beveiliging van uw systemen wordt gewaarborgd met de beste antispam- en antivirus oplossingen.

Preventieve probleemoplossing en deskundige support

Met de diensten van Spete aan uw zijde kunt u rekenen op een werkplekbeheer dat verder gaat dan de norm. Wij anticiperen op problemen voordat ze optreden en zorgen dat deze geen impact hebben op de productiviteit van uw team. U kunt zorgeloos verder werken, wetende dat uw ICT-infrastructuur goed staat. En bij calamiteiten staan wij paraat met onze deskundige support en uitgebreide kennis.

 

Het is begrijpelijk dat u als ondernemer controle wilt hebben over uw eigen werkplek. Bij Spete staan we daarom ook klaar om u ondersteuning te bieden. Hoewel het mogelijk is om bepaalde aspecten van uw werkplek zelf te beheren, raden we het voor sommige zaken echt aan om een professionele systeembeheerder in te schakelen. Een ervaren systeembeheerder kan u helpen bij het snel oplossen van problemen, het implementeren van nieuwe technologieën en de betrouwbaarheid en veiligheid van uw systeem garanderen.

De waarde van een professional

Een ervaren werkplekbeheerder heeft kennis van zaken en beschikt over de juiste tools en software om uw systemen optimaal te laten functioneren. We hebben de expertise om problemen snel en efficiënt op te lossen, wat minder downtime voor uw medewerkers oplevert, en daarmee een hogere productiviteit binnen uw organisatie. Natuurlijk handelen wij altijd op proactieve wijze.

Bij Spete identificeren wij problemen voordat ze zich voordoen middels onze IT monitoring en nemen we altijd preventieve maatregelen om ervoor te zorgen dat al uw systemen altijd optimaal blijven werken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we regelmatig onderhoud uitvoeren, hardware testen en updates plannen. Een bijkomend voordeel van het inschakelen van een professional is dat u tijd bespaart. U hoeft u niet druk te maken over werkplekbeheer taken en kunt zich richten op uw kernactiviteiten.

 

Complete ICT-dienstverlening

Als Spete ICT Nijmegen leveren wij ook de benodigde hardware en software voor een volledig beheerde online werkplek. Het aanbod van Spete omvat uitgebreide ICT-diensten, waardoor u efficiënt kunt werken met Outlook, de volledige suite van Office 365-applicaties en alle noodzakelijke software die uw organisatie nodig heeft. Goed en betrouwbaar werkplekbeheer begint bij Spete. Vrijblijvend meer informatie ontvangen of heeft u andere vragen? Bel met 024 – 844 01 00 of neem contact op via het online contactformulier.

 

Interesse in werkplekbeheer via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.