ICT hardware leveranciers vergelijken, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? We zijn uw specialist in ICT hardware, zodat we u goed kunnen aangeven wat er nodig is, wat de verschillen in kwaliteit zijn en waarmee u de beste keuze maakt.

Veel van onze klanten zijn specialisten in hun vakgebied, maar een server kopen vinden ze lastig. Ze weten niet goed waarop te letten en kunnen moeilijk vertrouwen op de aanbevelingen door de leveranciers zelf. Zij spreken over hun eigen producten en de voordelen daarvan, maar kijken niet altijd goed naar wat u daadwerkelijk nodig heeft voor uw organisatie.

Over ICT hardware en software bestaan veel misverstanden. De techniek ontwikkelt snel en er zijn allerlei toepassingen mogelijk. U kunt als organisatie kiezen voor state-of-the-art technologie of een voordelig alternatief, waar u in sommige gevallen ruim voldoende aan heeft. Wij kennen de markt, de verschillende leveranciers en de producten die er beschikbaar zijn. Door ons in uw organisatie te verdiepen kunnen we uitstekend aangeven met welke ICT hardware leveranciers u het best in zee kunt gaan. Onder de streep bespaart dat een hoop onnodige kosten, terwijl u kunt vertrouwen op een ICT-infrastructuur die werkt zoals u dat voor ogen heeft. 

ICT hardware en software: wat is er nodig?

Wilt u een server kopen, zoekt u naar DECT-telefoons of wilt een complete telefooncentrale aanschaffen? We denken met u mee over de aankoop van een extra lade voor uw printer of over het compleet vernieuwen van alle hardware die u heeft staan.

Tip: wij weten hoe verschillende systemen wel of niet goed met elkaar samenwerken. Daar houden we rekening mee in ons advies, zodat het soms goed mogelijk is om bestaande ICT-infrastructuur te hergebruiken. 

De beste keuze is er één op maat, dus we nemen de tijd om uw organisatie beter te leren kennen. Op die manier ontdekken we wat u belangrijk vindt, hoe u werkt en waar medewerkers daadwerkelijk gebruik van maken. Wilt u bijvoorbeeld werken met Office 365 en cloudopslag of vindt u het belangrijk dat er lokaal servers beschikbaar zijn om de data op te slaan? We zijn gespecialiseerd in diverse branches, omdat we werken voor een breed klantenbestand in Nijmegen en omstreken.

We leveren belangrijke ICT diensten voor uiteenlopende organisaties, waardoor we u uitstekend kunnen aangeven wat er nodig is en waarmee u technisch klaar bent voor de toekomst. Op die manier maakt u een uitstekende keuze, aan de hand van een ervaren specialist die goed kan beoordelen wat leveranciers van ICT hardware u proberen te verkopen. 

Scan van uw infrastructuur: weer up-to-date

Bent u vooral benieuwd of de huidige ICT-infrastructuur nog voldoet aan de huidige standaarden of waar het beter kan? Aan de hand van een scan brengen we de huidige situatie in kaart. We kunnen kijken naar zowel de hardware als de software. Dat biedt bijvoorbeeld uitkomst als u niet goed weet wat u nodig heeft, maar als u merkt dat het niet (altijd) goed werkt.

In sommige gevallen is er nieuwe hardware nodig, terwijl het in andere gevallen gaan om software. Wij zijn gespecialiseerd in beiden en hebben goede contacten met de verschillende ICT hardware leveranciers. We werken nauw met hen samen, net als met de groothandels die de benodigde systemen op voorraad hebben. Daardoor kunnen we de oplossingen snel leveren of u daar vanuit de leverancier of fabrikant op een vakkundige manier over adviseren en uitleggen.

We zijn uw betrokken specialist, als belangrijke schakel tussen u en de ICT hardware leveranciers. Wij helpen u te beoordelen welke claims zij maken en of het inderdaad van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Tip: ICT hardware gekocht, maar lukt het niet om daar (goed) gebruik van te maken? We helpen u graag met installeren en configureren, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Op die manier zorgen wij ervoor dat u er optimaal gebruik van kunt maken.

Benieuwd naar de verschillende ICT hardware leveranciers waarmee we samenwerken en hoe we u daarover kunnen adviseren? Onze specialisten leggen het u graag uit, zowel voor het gebruik van hardware of software. Dat geldt voor bestaande situaties bij u in de organisatie, net als wanneer u het helemaal opnieuw aan wilt pakken om goed van start te gaan. 

Specialist voor ICT hardware: Nijmegen en omgeving

We zijn uw specialist in ICT hardware en software voor Nijmegen en omgeving. We hebben veel ervaring bij een groot aantal verschillende bedrijven. Heeft u veel te maken met ICT en zoekt u naar state-of-the-art toepassingen of vindt het juist belangrijk om de kosten goed in de hand te houden? We kunnen u er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn. 

ICT heeft uw organisatie ontzettend veel te bieden, als u daar op de juiste manier gebruik van maakt. Wij helpen u te dure onnodige systemen te voorkomen, terwijl u aan de andere kant gebruik kunt maken van toepassingen die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. Op die manier kunt u ICT voor u laten werken binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld om efficiënter te produceren, altijd te beschikken over de juiste gegevens of om ook bij de klant op locatie te beschikken over de belangrijke bestanden die u graag wilt laten zien. Het zijn maar een paar voorbeelden van onze betrokken begeleiding, waarmee we u graag adviseren over ICT hardware leveranciers en de verschillende producten die er beschikbaar zijn. 

Zoekt u de beste ICT hardware leveranciers in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.