OFFICE 365

Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor Office 365. ‘Anytime, anyplace, anywhere’. U kunt Office 365 benaderen vanaf elk device en op elke locatie, het enige dat u nodig hebt is een werkende internetverbinding. U heeft dus overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. Voor de optimale gebruikerservaring kan, afhankelijk van de gekozen licentie, de Microsoft Office software ook op de werkplek geïnstalleerd worden. Microsoft zorgt ervoor dat deze dienst altijd blijft draaien, beveiligd is en nieuwe versies altijd beschikbaar zijn.

Een andere belangrijke reden om te kiezen voor Office 365 is schaalbaarheid. Met Office 365 betaalt u voor wat u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft.

Office 365 is een abonnement op basis van een prijs per gebruiker. Zo zijn eenmalige kosten voor een traditionele set-up met een Exchange server in combinatie met alle benodigde server hardware en licenties niet langer van toepassing. Deze zijn namelijk allemaal onderdeel van de dienst.