In eerste instantie kwam ik met Spete in contact voor de reparatie van mijn privé-pc. Ik was erg tevreden over de goede en snelle service en ook hun prijsstelling is zeer concurrerend. Ik besloot Spete daarom ook voor mijn bedrijf in te schakelen. We hebben een secretariaatsbureau en zijn gespecialiseerd in secretariaat op afstand. Besturen en organisaties moeten er van op aan kunnen dat de werkzaamheden professioneel uitgevoerd worden. We zijn dus afhankelijk van goed werkende computerapparatuur en internetverbinding.

Ze hebben in ons nieuwe kantoor alle apparatuur geleverd, een netwerk geïnstalleerd en dat aangesloten op glasvezel. Ik kan van huis uit ook gemakkelijk inloggen op het netwerk en ook Spete kan het netwerk overnemen en op afstand eventuele problemen oplossen. Ik ben zelf absoluut niet technisch, maar Spete.nl geeft duidelijk uitleg over wat ze gaan doen. Ze pakken zaken efficiënt en probleemoplossend aan. Ik kan elke serieuze ondernemer deze professionals aanbevelen. “

Chérie Bocken, directeur van CB Office, secretariaat en organisatiebureau gespecialiseerd in managementondersteuning in Nijmegen.