Facebook-Wifi in Nijmegen

Facebook Wifi instellen voor uw bedrijf in Nijmegen? Wij zorgen voor een wifi-hotspot met een Facebook-pagina, waar bezoekers met één klik kunnen inloggen. Bied ze internettoegang in ruil voor een like of benut de kans om aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

Wij zorgen voor een Facebook-Wifi Access Point voor uw bedrijf. Een hotspot voor een check-in, waarmee bezoekers vrienden kunnen laten zien dat ze bij u op locatie aanwezig zijn. Gratis internet voor bezoekers, waarmee u gebruik kunt maken van uiteenlopende aanbiedingen.

Let op: wij bieden de Facebook-Wifi Hotspot aan zónder abonnement. U betaalt eenmalig voor de Facebook-Wifi Router, de plaatsing en de configuratie daarvan. Daarna kunt u er gratis gebruik van maken.

Specialisten in Facebook-Wifi

Benieuwd naar de voordelen van een Facebook-Wifi Access Point in Nijmegen? Onze specialisten laten u graag zien hoe u daar gebruik van kunt maken. Profiteer van professionele ICT-diensten zoals Facebook Wifi, camerabeveiliging en alles waar u voor uw bedrijf naar op zoek bent.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over Facebook-Wifi of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Meer informatie over Facebook Wifi is ook te lezen op de informatiepagina van Facebook.