“Human ConneXion is een arbodienstverlener, maar dan heel anders”, benadrukt directeur Erik Wijlhuizen. “Wij begeleiden en adviseren de werkgever om zoveel mogelijk zelf te doen en de regie in eigen hand te nemen. Wij helpen bij verzuimpreventie, gezondheidsmanagement en organisatieadvies en uiteindelijk fungeren we als ‘vang-net’ voor de lastige casuïstiek. Het gevolg: een duurzaam laag verzuim en weinig kosten, zeer interessant in de periode waarin we nu leven. Het doel is een veerkrachtige organisatie met een duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.”

Human ConneXion heeft een backoffice met 6 medewerkers en een team van 35 professionals in het veld: o.a. arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches, trainers, ergonomen, mediators. “Aan ons bestaande automatiseringsysteem waren door de jaren heen steeds nieuwe componenten ‘vastgeknoopt’, het systeem was inefficiënt en kwetsbaar. Spete heeft de hele hardware vernieuwd tot een vlekkeloos en professioneel werkende ICT omgeving. Via ons Business Intelligence-systeem kunnen wij én de werkgever exact zien wat er binnen bepaalde bedrijfsonderdelen speelt om vervolgens gericht maatregelen te treffen. Als netwerkorganisatie is daarbij een gestroomlijnde e-mailafhandeling en een goed werkende webbased applicatie essentieel.

We kunnen ons niet permitteren dat het systeem ‘eruit ligt’ of niet bereikbaar is. Net als wij werkt Spete preventief. Ze monitoren op afstand ons systeem, zorgen voor de benodigde updates en registreren alle gegevens m.b.t. licenties en passwords. Ze nstalleerden een noodstroomvoorziening die beschermt tegen stroomuitval en overspanning. Verder zorgt een backupsysteem met externe harddisks ervoor dat alle data veilig en versleuteld opgeslagen is. Spete is een prettige, flexibele, meedenkende en vooral probleemoplossende professional die ik iedere ondernemer kan aanbevelen!”

Erik Wijlhuizen, directeur van Human ConneXion.