Intercom via uw VOIP telefoon

Eenvoudig uw bezoekers binnen laten via één druk op de knop? Het is mogelijk met de intercom oplossingen van Spete.nl ICT Diensten!

Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld waarbij u via uw vaste telefoon de intercom kunt bedienen. U kunt met één  druk op de knop op uw toestel zien wie er voor de deur staat, een gesprek voeren en desgewenst ook de deur openen vanaf uw eigen werkplek!

De intercom  

De intercom (TCIV-3) is een deur intercom met video en een spraak functie welke makkelijk te integreren is in uw bedrijf. De TCIV-3 is voorzien van uitstekende HD kwaliteit beeld en een kraakhelder geluid. Deze intercom maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor de gesprekken altijd helder en duidelijk zijn!

De intercom biedt HD beeld met 25 frames per seconde (720p) en de mogelijkheid om 90 graden horizontaal en 60 graden verticaal beeld weer te geven. Door middel van de optionele Led verlichting zijn uw bezoekers dus altijd helder en scherp in beeld.

De intercom is waterbestendig en kan gebruikt worden in veel verschillende weersomstandigheden. Deze oplossing kan gemakkelijk worden geïntegreerd en is daarnaast ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd!