Wifi aanleggen

Internet is niet meer weg te denken uit het leven. Wifi is daarbij onmisbaar. Men wil altijd en overal op internet kunnen. Tijdens een zakenreis om contact kunnen houden met collega’s en klanten, of op vakantie om te ontspannen en up to date te blijven met het sociale netwerk. Omdat alle mobiele apparaten tegenwoordig standaard voorzien zijn van wifi-ontvangers, wordt er verwacht dat er op publieke locaties een Wifi-netwerk aanwezig is.

Denkt u hierbij aan Wifi aanleggen voor:

  • Hotels
  • Restaurants
  • Campings
  • Vakantieparken
  • Kantoorgebouwen
  • Etc

Een Wifi-netwerk met voldoende capaciteit en bereik vraagt echter een professionele aanpak. Spete.nl ICT Diensten kan voor u zowel indoor als outdoor maatwerk betrouwbare Wifi-oplossingen aanbieden. Ook voor het aanleggen van betaalde Wifi heeft Spete.nl ICT Diensten een speciaal systeem waarmee u uw gasten kunt laten betalen voor het gebruik van Wifi. Dit systeem is te bedienen door mensen zonder technische kennis.

Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen Landingspagina in te stellen. Deze kan verschillen van uw eigen website of een andere start-site en toont bijvoorbeeld algemene voorwaarden of reclame voor uw product.
Deze site wordt weergegeven zodra een verbonden computer via uw Wifi het internet bezoekt.

Enkele referenties van bedrijven die gekozen hebben voor de aanleg van een Wifi-netwerk door Spete.nl ICT Diensten zijn:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Wifi voor uw bedrijf of onderneming, neem dan gerust contact met ons op.