VoIP telefonie vergelijken en benieuwd hoe u dat het best kunt aanpakken? We adviseren bedrijven in Nijmegen en omgeving over de beschikbare VoIP providers, de tarieven en de manier waarop zij daar gebruik van kunnen maken. Bovendien kunnen we de juiste apparatuur voor u leveren en installeren, zodat u daar meteen mee aan de slag kunt.

VoIP zakelijk helpt de telefoonkosten enorm omlaag te brengen, biedt veel meer geavanceerde mogelijkheden en werkt net zo betrouwbaar en eenvoudig als een traditionele telefooncentrale. Wij hebben veel ervaring met zakelijke toepassingen van VoIP, waardoor we u daar in Nijmegen en omgeving uitstekend over kunnen adviseren.

VoIP providers vergelijken: 3 belangrijke vragen

Benieuwd hoe u VoIP telefonie kunt vergelijken? Met deze 3 belangrijke vragen gaat u goed van start:

  • Wat heb ik nodig?
  • Wat zijn de vaste kosten?
  • Voor wie is het geschikt?

Wat heb ik nodig?

Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van de VoIP telefonie? U kunt VoIP gebruiken via DSL en glasvezel of via de kabel. In dat eerste geval heeft u daar een telefoonaansluiting met geschikte telefoon voor nodig, net als een breedbandabonnement. Daarnaast zal de provider een modem met telefoonaansluiting leveren, zodat u daar gebruik van kunt maken.

Kiest u voor een abonnement over de kabel? Dan heeft u daar natuurlijk een kabelaansluiting voor nodig, net als een telefoonabonnement, een geschikte telefoon en een kabelmodem met telefoonaansluiting. Die laatste zal de provider standaard leveren, iets waar we u goed over kunnen adviseren.

Tip: benieuwd wat u nog nodig heeft bovenop de bestaande ICT-infrastructuur? Neem contact met ons op, dan leggen we u graag uit waar u al over beschikt en wat er nodig is om VoIP-telefonie zakelijk te gebruiken. 

Wat zijn de vaste kosten?

Uiteraard kunt u VoIP telefonie vergelijken op basis van meer dan wat u nodig heeft. Het is bijvoorbeeld heel interessant om goed te kijken naar de vaste kosten. Doorgaans is er sprake van een abonnement bij de provider, waarvoor u een vast bedrag per maand betaalt.

Daarnaast kan er per gesprek sprake zijn van een starttarief en een bedrag per minuut. In sommige andere gevallen is er sprake van voordeelbundels, zodat u daar in grote volumes op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Veel VoIP-aanbieders bieden de mogelijkheid om gratis onderling te bellen of om gratis naar vaste nummers te bellen. Wij brengen graag voor u in kaart wat de kosten voor VoIP telefonie zijn en hoe u daar zakelijk op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Voor wie is het geschikt?

Tenslotte is het om zakelijke VoIP telefonie te vergelijken belangrijk om goed te kijken naar voor wie de aanbiedingen en abonnementen geschikt zijn. Er zijn zowel particuliere als zakelijke aanbiedingen beschikbaar, dus het is belangrijk om die netjes uit elkaar te houden.

Binnen de zakelijke aanbiedingen zijn er oplossingen voor ZZP-ers en kleine MKB-organisaties, voor het reguliere en grotere MKB en voor grote organisaties met tal van aansluitingen en medewerkers. Wij hebben ervaring met zowel grote(re) als kleine(re) bedrijven in Nijmegen en omgeving. We kunnen u goed uitleggen voor wie de VoIP telefonie geschikt is, zodat u scherpe tarieven betaalt voor een product dat aansluit bij wat u nodig heeft.

Uiteraard houden we rekening met zowel de huidige situatie als de te verwachten toekomst, zodat we de aanbiedingen door de VoIP providers op basis daarvan kunnen beoordelen. We zetten de voor- en nadelen voor u op een rij, zodat goed duidelijk wordt waar u het best terecht kunt om voortaan te bellen op basis van VoIP.

VoIP telefonie vergelijken: deskundig advies

Wilt u VoIP telefonie vergelijken en zoekt u daarvoor naar deskundig advies? We zijn uw specialisten vanuit Nijmegen, bijvoorbeeld om gebruik te maken van een kantoor op afstand, mobiel te bellen met een vast nummer of om een automatische achterwacht in te schakelen.

Wij helpen u gebruik te maken van VoIP zonder dat u daarvoor een grote investering hoeft te doen en met een besparing van 40 tot 60% op de kosten die u nu betaalt. Onze oplossingen zijn altijd eenvoudig schaalbaar en bovendien optimaal flexibel, zodat u het gebruik van vaste en mobiele lijnen prima met elkaar kunt combineren. Tenslotte houden we het altijd eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk, terwijl uw zakelijke VoIP-telefonie natuurlijk klaar is voor de toekomst.

Wilt u VoIP telefonie vergelijken in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.