Domeinregistratie in Nijmegen

Domeinregistratie voor een scherpe prijs, door specialisten in ICT diensten in Nijmegen. Wij registreren de domeinnaam die u wenst en laten die verwijzen naar uw nieuwe hostingpakket en nieuwe website.

Goedkoopste domeinregistratie

Op zoek naar de goedkoopste domeinregistratie, inclusief goede service door een ICT-specialist? U kunt de domeinregistratie vergelijken door goed te letten op de prijs. En kijk bovendien naar de service. Wij zorgen ervoor dat u na de registratie e-mail kunt versturen via uw nieuwe domein, met een adres zoals naam@uwdomeinnaam.nl.

Bestaand domein verhuizen

Eerder een domeinregistratie gedaan, maar wilt u die naam graag naar ons verhuizen? We zijn u graag van dienst met de verhuizing van een domeinnaam. Op die manier heeft u één aanspreekpunt voor zowel de domeinregistratie als de andere ICT-diensten die u bij ons afneemt.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over domeinregistratie of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Interesse in domeinnaamregistratie via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.