Jansen Bouwontwikkeling ontwikkel woningbouwprojecten in Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Limburg. Het bedrijf houdt zelf de regie in handen vanaf de grondverwerving tot en met het sleutelklaar opleveren aan de nieuwe bewoners. Jansen Bouwontwikkeling bestaat al 25 jaar en heeft diverse succesvolle grote in/uitbreidingsprojecten afgerond. “We zijn een behoudend bedrijf, misschien vanwege onze agrarische ‘roots’”, omschrijft adjunct-directeur Jeroen Jeukens. “We zijn behoudend in onze manier van bouwen: woningen van degelijke kwaliteit tegen reële kosten.Maar we zijn ook behoudend in onze bedrijfsvoering, nuchter in ons investeringsbeleid en wars van onnodige toeters en bellen.

We werken hier met acht mensen en hebben een reguliere automatiseringsbehoefte: werkplekken met centrale server, back- en front-office, een goed geregeld e-mailverkeer en een CAD-systeem. Onze hardware was aan vervanging toe en via een relatie kwamen we in contact met Spete. Zij maakten een snelle en praktische inventarisatie van onze behoeften en eisen. Vervolgens kwamen ze met een echt maatwerkvoorstel met een goede onderbouwing en met een gunstig kostenplaatje. Ze boden ook een onderhoudscontract tegen een aantrekkelijk uurtarief. Deskundigheid, betrokkenheid en korte communicatielijnen zijn voor onze eigen organisatie kenmerkend.

De flexibele houding en no-nonsense aanpak van Spete sprak ons zeer aan. Ze zijn stand-by, hebben geen 9-5 mentaliteit, geven ICT-advies in begrijpelijke en heldere taal en hebben alles prima gedocumenteerd. Toen ze de nieuwe hardware hadden geïnstalleerd waren ze bij de ingebruikname zelf ter plekke om meteen de vragen van medewerkers te beantwoorden. Dat is pas persoonlijke service en oprechte klantvriendelijkheid!”

Jeroen Jeukens, adjunct-directeur Jansen Bouwontwikkeling.