Office 365 in Nijmegen

Office 365 combineert flexibiliteit en toegankelijkheid met de belangrijke Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Om altijd en overal bestanden te bekijken, te bewerken en aan te maken. Alles wat u daarvoor nodig heeft is een werkende internetverbinding.

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. Met de juiste licentie kunt u de Office-toepassingen offline installeren op uw werkplek. Altijd beschikbaar, goed beveiligd en op basis van de meest actueel beschikbare versie.

Microsoft Office 365-specialist

Benieuwd hoe u optimaal gebruik kunt maken van de software? Spete is uw Microsoft Office 365 Specialist in Nijmegen en omgeving. Wij houden rekening met de schaalbaarheid en brengen in kaart wat u nodig heeft, zowel nu als in de toekomst.

U kiest met Office 365 voor een abonnement met een prijs per gebruiker. Net zo flexibel als VoIP-telefonie en een aantal andere ICT-diensten. Zonder eenmalige investering of set-up kosten. In combinatie met een Exchange-server en alle hardware, software en licenties die u erbij nodig heeft.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over Office 365 of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Interesse in Office 365 via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.