Projecten en detachering in Nijmegen

Voldoet de ICT-omgeving nog aan de wensen en eisen van uw gegroeide of veranderde organisatie? ICT veroudert, terwijl uw bedrijf uitbreidt of nieuwe kansen benut. Professioneel ICT-advies helpt de ICT-omgeving opnieuw in te richten of aan te passen, zodat die weer optimaal aansluit bij de rest van uw organisatie.

Bij Spete kunt u rekenen op specialisten in ICT-projecten, ook beschikbaar voor detachering in Nijmegen en omgeving. Wij onderhouden uw systemen, richten de configuratie opnieuw in of kunnen medewerkers trainen in het gebruik van de software en hardware. Heeft u te maken met verloop van personeel of ontbreekt het aan goede documentatie? Wij zorgen ervoor dat u onafhankelijk van ICT-leveranciers optimaal gebruik kunt maken van de complete ICT-omgeving.

Specialisten voor ICT-consultancy

Onze specialisten in ICT-consultancy zijn kundig en volledig gekwalificeerd. Wij adviseren u over de (her)inrichting van uw digitale omgeving, kunnen u daarmee van dienst zijn en kunnen de benodigde hardware en software zowel leveren als installeren en configureren.

Wij adviseren over het onderhoud, de uitbreiding of vervanging van componenten. En denkt u na over nieuwe webhosting of zoekt u ondersteuning bij andere ICT-diensten? Onze medewerkers hebben veel praktijkervaring en kunnen uw complete systeem daardoor snel in kaart brengen.

Wij zullen al onze werkzaamheden volledig gedocumenteerd aan u overhandigen. Dat voorkomt dat u afhankelijk raakt van onze inzet. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kwaliteit en werkwijze voldoende garantie bieden om u ook in de toekomst van dienst te mogen blijven zijn.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over projecten en detachering of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Interesse in detachering via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.