Office 365 in Nijmegen

Office 365 combineert flexibiliteit en toegankelijkheid met de belangrijke Office-toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Om altijd en overal bestanden te bekijken, te bewerken en aan te maken. Alles wat u daarvoor nodig heeft is een werkende internetverbinding.

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. Met de juiste licentie kunt u de Office-toepassingen offline installeren op uw werkplek. Altijd beschikbaar, goed beveiligd en op basis van de meest actueel beschikbare versie.

Microsoft Office 365-specialist

Benieuwd hoe u optimaal gebruik kunt maken van de software? Spete is uw Microsoft Office 365 Specialist in Nijmegen en omgeving. Wij houden rekening met de schaalbaarheid en brengen in kaart wat u nodig heeft, zowel nu als in de toekomst.

U kiest met Office 365 voor een abonnement met een prijs per gebruiker. Net zo flexibel als VoIP-telefonie en een aantal andere ICT-diensten. Zonder eenmalige investering of set-up kosten. In combinatie met een Exchange-server en alle hardware, software en licenties die u erbij nodig heeft.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over Office 365 of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier