PROJECTEN EN DETACHERING

De inrichting van uw huidige ICT-omgeving kan door (positieve) ontwikkelingen binnen uw organisatie niet meer voldoen aan de gestelde eisen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de huidige inrichting van uw ICT-omgeving zodanig verouderd is dat complete vervanging noodzakelijk is. Een goed advies is dan van belang om de (her)inrichting van de ICT-omgeving weer optimaal te laten aansluiten bij uw bedrijf.

Ook het onderhouden van uw systeem vereist de nodige kennis van uw huidige configuratie. Vaak is deze kennis niet meer aanwezig door verloop in personeel, of door geen of slechte documentatie. Vaak hebben automatiseringsbedrijven bewust niets gedocumenteerd om u afhankelijk te maken van het bedrijf. Dit is echter niet de werkwijze die u en wij graag zien.

Bij Spete ICT Diensten is de inrichting van uw ICT-omgeving in goede, gekwalificeerde handen. Wij helpen u met de (her)inrichting van uw ICT-omgeving door middel van advies, maar ook met het leveren en installeren van de benodigde componenten.

Spete ICT Diensten kan u door middel van onafhankelijke ICT Consultancy helpen met advies voor het onderhoud, uitbreiding of vervanging van componenten van uw ICT-omgeving. Door hun grote praktijkervaring zijn onze medewerkers in staat om zeer snel een overzicht te krijgen van uw systeem. Onze werkzaamheden aan uw systeem krijgt u volledig gedocumenteerd overhandigd. Hierdoor bent u niet afhankelijk van ons. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kwaliteit en werkwijze voldoende garantie bieden om in de toekomst meerdere werkzaamheden voor uw bedrijf door Spete.nl ICT Diensten B.V. te laten uitvoeren.