Facebook-wifi instellen, maar geen idee hoe u dat kunt doen? U dient daarvoor in ieder geval beheerder te zijn van een bedrijfspagina met een geldig adres om Facebook-wifi in te stellen. Heeft u nog niet zo’n bedrijfspagina? U kunt die eenvoudig zelf aanmaken.

Wij kunnen er vervolgens voor zorgen dat u een Facebook-wifi router kunt aanschaffen. We adviseren geschikte modellen, zodat u hier gebruik van kunt gaan maken. Als de router het ondersteunt kunt u aan de slag met Facebook-wifi. U kunt dat zelf instellen of daarvoor gebruik maken van onze ondersteuning, zodat u zeker weet dat alles goed en naar behoren werkt.

Facebook-wifi: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe Facebook-wifi werkt? De router zorgt voor een inlogpagina, die bezoekers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot internet. Ze melden zich aan via Facebook, waardoor u de beschikking krijgt over interessante gegevens. Aan de andere kant biedt het bezoekers de mogelijkheid om gebruik te maken van uw netwerk, waardoor er een mooie samenwerking ontstaat.

Wij adviseren de juiste hardware en kunnen Facebook-wifi voor u instellen. Dat doen we voor routers van bijvoorbeeld Meraki, Cisco, NETGEAR, D-Link en Open-Mesh. En werkt u met Aruba, Intelbras, Ruckus Wireless, ASUS, AirPro, TP-Link of Ubiquity UniFi? In al die gevallen kunnen we u er goed mee van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat bezoekers kunnen inloggen via wifi, zodat u hen in ruil voor de aanmelding het gebruik van het netwerk kunt aanbieden. 

Aansluiten en gebruiken: ervaren specialisten

Wij kunnen Facebook-wifi instellen en ervoor zorgen dat u daar zonder omkijken gebruik van kunt maken. We stellen bijvoorbeeld voor u in hoe lang klanten gebruik mogen maken van het netwerk, zodat ze na verloop van tijd weer automatisch worden verwijderd. U voorkomt daarmee dat er uiteindelijk te veel gebruikers ontstaan, waardoor het netwerk dit niet meer aan zou kunnen. 

Tip: we kunnen eventueel eigen gebruiksvoorwaarden toevoegen. U houdt op die manier altijd zelf de touwtjes in handen, zelfs als u gebruikers verder vrijelijk toegang wilt bieden tot het beschikbare netwerk. 

Facebook wifi-router instellen: specialist in Nijmegen

Een Facebook-wifi router instellen, maar weet u niet goed hoe dat werkt? We zijn uw specialist in Nijmegen en omgeving voor bijvoorbeeld Facebook-wifi. Het is een handige inlogprocedure die veel van onze klanten gebruiken om hun bezoekers toegang te bieden tot internet. Wij leggen u graag uit hoe dit werkt of kunnen het meteen voor u instellen op de beschikbare router van uw bedrijf. 

Wilt u Facebook-wifi instellen in Nijmegen en omgeving gebruiken of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.