Gebruik maken van een VoIP-intercomsysteem voor uw bedrijf in Nijmegen of omgeving? Het biedt professionele mogelijkheden, terwijl wij de installatie verzorgen en uitleggen hoe u er gebruik van kunt maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden om VoIP zakelijk te integreren? We zetten een aantal voordelen voor u op een rij, waarmee u een stap verder kunt gaan dan de implementatie van VoIP-telefoons. 

VoIP telefoons en intercom

VoIP-telefoons worden steeds gebruikelijker binnen organisaties, net als intercoms via VoIP. Het biedt als inbouwsysteem een paar belangrijke voordelen:

 • Deuropener
  Het VoIP-intercomsysteem bestaat onder andere uit een deuropener, zodat u op afstand open kunt doen zodra u weet wie er voor de deur staat. 
 • SIP-interface
  Aansluiten is eenvoudig, omdat het systeem samenwerkt met iedere IP-PBX-server voor bedrijfscommunicatie die het SIP-protocol ondersteunt.
 • 3CX-gecertificeerd
  Een goed VoIP-intercomsysteem is 3CX-gecertificeerd, zodat u daar veilig en betrouwbaar gebruik van kunt maken. 
 • Voeding via ethernet-kabel
  Een specifieke voeding is niet nodig, omdat u voor het VoIP-intercomsysteem gebruik kunt maken van Power over Ethernet (PoE). 

Het zijn de belangrijkste voordelen van een intercomsysteem op basis van VoIP, zodat u daar binnen uw moderne ICT-systeem goed gebruik van kunt maken. En het aansluiten? Dat verzorgen wij, zoveel mogelijk in samenwerking met de bestaande systemen die u al gebruikt. 

Eenvoudig aansluiten op bestaande systemen

Het aansluiten van een VoIP-intercomsysteem is eenvoudig, vooral als u al gebruik maakt van een bedrijfscommunicatie-centrale op basis van het SIP-protocol. Dat is het geval met een IP-PBX-server. We kunnen het systeem er rechtstreeks op aansluiten, omdat hiervoor hetzelfde SIP-protocol beschikbaar is. Op die manier hoeft er weinig te veranderen aan de infrastructuur, terwijl u toch gebruik kunt maken van moderne mogelijkheden. En gebruikt u een andere centrale met een ander protocol? Ook dan zijn er waarschijnlijk mogelijkheden om dit netjes te integreren. 

VoIP kopen in Nijmegen: ICT-specialist

Oplossingen op basis van VoIP kopen in Nijmegen of omgeving? We verzorgen een VoIP-intercomsysteem en bekijk als ICT-specialist graag de aanvullende mogelijkheden om u hiermee goed van dienst te zijn. Uiteraard gaan we uit van A-merk apparatuur en kunnen we u na de installatie duidelijk uitleggen hoe u daar in de praktijk mee kunt werken. We begeleiden u graag, zodat u met VoIP en andere toepassingen een uitstekende keuze maakt om slimmer en efficiënter te werken. 

cWilt u een VoIP intercomsysteem in Nijmegen en omgeving gebruiken of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.