Intercom via VoIP in Nijmegen

Laat uw bezoekers met één druk op de knop binnen: een handige functie van een intercom via VoIP in Nijmegen. Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld, waarmee u via de vaste telefoon het VoIP intercomsysteem kunt bedienen. Om met één druk op de knop te zien wie er voor de deur staat, een gesprek te voeren en de deur te openen vanaf uw eigen werkplek.

VoIP intercomsysteem

Het VoIP intercomsysteem werkt uitermate gebruiksvriendelijk en biedt zowel video als spraak. Een handige oplossing door ervaren specialisten, net als onze domeinregistratie en andere diensten. Makkelijk te integreren in de systemen die u al gebruikt en goed voor video in HD-kwaliteit met kraakhelder geluid. Wij zorgen ervoor dat u voor uw VoIP-intercom gebruik kunt maken van state-of-the-art-technologie.

H3 Specificaties van het intercomsysteem:

  • TCIV-3 deurintercom
  • 720p HD-video met 25 frames per seconde (fps)
  • Kijkhoeken: 90 graden horizontaal en 60 graden vertical
  • Optioneel: LED-verlichting om bezoekers dag en nacht scherp in beeld te krijgen

De VoIP-intercom is natuurlijk waterbestendig en goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Makkelijk te integreren, aantrekkelijk geprijsd en technisch van het hoge niveau zoals u dat van een specialist mag verwachten.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over intercom via VoIP of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Interesse in Intercom via VoIP?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.