T4Tyres is een jong bedrijf opgericht in April 2016 na een jarenlange ervaring in de bandenhandel. Wij zijn gespecialiseerd in bandenhandel waarbij we een interessant prijsmodel hanteren in een uitgebreide productlijn met premium merken welke wij wereldwijd kunnen leveren. Het hoofdkantoor van T4Tyres is gevestigd in Nijmegen. T4Tyres werkt met vaste leveranciers en klanten waarbij vertrouwen, flexibiliteit en professionaliteit centraal staan.

“Spete.nl ICT Diensten heeft onze werkplekken volledig in de cloud ingericht, dit is erg snel en soepel verlopen. Wij werken nu eenvoudig en snel in een virtuele omgeving waar onze data en onze backoffice applicatie beschikbaar is.
Het is voor ons nu mogelijk om overal ter wereld in te loggen op onze eigen werkplekken, dat werkt erg handig! Onze mailboxen zijn ook verplaatst naar de cloud, hiervoor maken we gebruik van Exchange Online. Van een volle mailbox is met 50Gb aan opslag voorlopig geen sprake! Mochten we vragen hebben over onze ICT omgeving dan staat Spete altijd voor ons klaar, een prettige samenwerking dus!