Three lilies is de leverancier van Kayori producten, welbekend van de interieurparfum en de verschillende biologische textielproducten zoals bedlinnen, badjassen en handdoeken welke geproduceerd worden conform de strengste milieu eisen, GOTS gecertificeerd en met een fairtrade keurmerk. Kayori staat voor kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Three lilies is sinds 2018 klant bij Spete.nl ICT Diensten voor de online werkplek. “Spete is toevallig op ons pad gekomen. Zij zaten dicht bij onze locatie en hun website zag er goed uit. Samenwerking gaat over mensen en het vertrouwen wat je in hun hebt. Na een eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij de mensen.”

Onze volledige serveromgeving draait in de cloud, hierdoor kunnen we overal ter wereld werken op een uniforme werkplek en gebruik maken van ons ERP pakket wat eveneens online draait in de datacentra van Spete.nl. De online werkplek vrijwel altijd beschikbaar, Spete verzorgt voor ons 1x per week de updates van de omgeving waardoor deze altijd voorzien van de laatste updates en functionaliteiten. Onze ICT omgeving is ook aanwezig in de monitoring van Spete waardoor eventuele problemen snel getackeld worden en er preventief gehandeld kan worden mocht dat nodig zijn.

Wij ervaren de dienstverlening van Spete als uitstekend omdat Spete het goede gevoel dat wij in het begin hadden over de samenwerking zeker waar heeft gemaakt. Automatisering is voor ons cruciaal is het leveren van een goede service naar de klant. Hierin heeft Spete ons uitstekend geadviseerd. Het aantal storingen is miniem en als we hulp nodig hebben is deze snel en accuraat.

Jules van Wijck: “Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven.