VoIP-telefonie in Nijmegen

VoIP-telefonie staat voor Voice over IP. Het is bellen via internet, waardoor u minder kosten maakt voor een telefooncentrale waarmee u meer mogelijkheden heeft. Net zo betrouwbaar en makkelijk in gebruik, om goedkoper te bellen voor het MKB en ZZP-ers.

Een automatische receptioniste gebruiken, berggroepen instellen of professioneel doorschakelen? Het kan dankzij VoIP-telefonie. Wij helpen u alleen te betalen voor wat u gebruikt, dankzij optimale flexibiliteit en controle. Een virtuele telefooncentrale die u gewoon per maand of per dag kunt aanpassen. En liever een all-in prijs inclusief onbeperkt bellen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat is VoIP-telefonie?

Benieuwd wat VoIP-telefonie is en hoe u de kosten daarmee omlaag kunt brengen? Onze specialisten leggen u graag uit over de diverse voordelen:

 • Kantoor op afstand
  Dankzij VoIP kunt u zowel uw vaste telefoon op de zaak als uw mobiele telefoon onderweg laten afgaan als iemand u belt op uw kantoornummer.
 • Mobiel bellen met een vast nummer
  Bel met een betrouwbaar vast nummer, ook als u daarvoor uw mobiele telefoon gebruikt.
 • Automatische achterwacht: altijd iemand bereikbaar
  Laat de telefoon bij geen behoor overgaan bij maximaal 10 gebruikers, als automatische achterwacht zodat er altijd iemand opneemt.

Voordelen bij Spete

Bij Spete zijn we u graag van dienst met VoIP-telefonie in Nijmegen. Wij zorgen voor een aantal belangrijke voordelen van een virtuele telefooncentrale:

 • VoIP zonder investering
  U betaalt alleen voor wat u gebruikt en dat zonder eenmalige grote investering. Opschalen als dat nodig is en terugschalen als dat kan. Betaal per minuut of een vast bedrag voor onbeperkt bellen in Nederland: u bepaalt.
 • Lagere kosten: 40 tot 60% goedkoper
  VoIP is voor het MKB en ZZP-ers 40 tot 60% goedkoper dan traditionele telefonie. En beter nog, gebruikers kunnen onderling gratis bellen.
 • Meer capaciteit: eenvoudig schaalbaar
  Voer een onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken, dankzij een VoIP-telefooncentrale die moeiteloos met uw organisatie mee kan schalen.
 • Optimaal flexibel: vast en mobiel
  Vast en mobiel bellen op iedere locatie: volledig flexibel en makkelijk overgaan naar een nieuwe werkplek of andere omgeving.
 • Heel eenvoudig: zeer gebruiksvriendelijk
  Uitermate gebruiksvriendelijk en met een betere geluidskwaliteit dan u gewend bent. Et minder bekabeling, dus ook geschikt voor bestaande organisaties.
 • Future-proof: VoIP is klaar voor de toekomst
  VoIP heeft de toekomst. Zo’n 20 procent van de bedrijven in Nijmegen en omgeving maakt er al gebruik van en dat percentage neemt snel toe. Zoals VaccinatieZorg: “Het is essentieel om goed bereikbaar te zijn in situaties waarin sprake is van besmettingsgevaar. Dankzij Compleet door Spete kunnen we dit waarmaken.

We zijn specialisten in VoIP-telefonie, systeembeheer en andere ICT diensten in Nijmegen en omgeving.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen over VoIP-telefonie of heeft u specifieke vragen? Bel met telefoonnummer 024 – 844 01 00 of gebruik ons online contactformulier

Interesse in VoIP telefonie via Spete ICT Diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 024 – 844 01 00 of stuur ons een e-mail via onderstaand contactformulier.