ANTISPAM

Er worden steeds meer e-mails verstuurd, maar niet alle e-mails zijn gewenst. Gemiddeld één op de vijftig e-mails is geïnfecteerd door een virus, en negen van de tien e-mails zijn spam.
De snelste, eenvoudigste en meest effectieve manier om spam, virussen en andere e-mailbedreigingen tegen te houden is een antispam-oplossing.

De antispam-dienst van Norman is een Cloud-dienst waarbij alle ontvangen e-mails eerst worden gescand en door een spamfilter gaan voordat deze uw organisatie bereiken. Het blokkeert spam, pogingen tot phishing, virussen en andere e-mailbedreigingen.

Voor deze Cloud-dienst is geen extra hardware of software nodig, alleen een eenmalige configuratie van de e-mailservice door Spete.nl. Het stopt virussen en spam nog vóór deze het bedrijfsnetwerk bereiken.

 

ANTIVIRUS

Beveiliging is steeds belangrijker in de ICT wereld. Een antivirus oplossing is een belangrijk onderdeel hierin. Dit zorgt ervoor dat virussen en malware tijdig gedetecteerd worden en in quarantaine komen te staan, voordat het schade aanricht aan werkplek en/of data.

Spete.nl maakt gebruik van SolarWinds N-able Security Manager, gebaseerd op Bitdefender Internet Security platform, wat al 5 jaar op rij benoemd is tot het beste antivirus platform wat verkrijgbaar is op dit moment.