CLOUD STORAGE

Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: Secure File Sync van Spete.nl.
Secure File Sync biedt u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft.

Overal veilig bij uw data
We maken tegenwoordig steeds meer gebruik van een grote variatie aan devices. Natuurlijk zoekt u een oplossing die op elk device werkt. Of het nu gaat om Mac, Windows, iOS, Android of Windows Phone, u heeft zonder problemen, op een veilige manier, toegang tot uw data. De data worden encrypted opgeslagen. Is uw laptop gestolen? Middels de Remote Wipe functionaliteit kunnen de data op afstand verwijderd worden.


File and folder locking

Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, dit opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Middels file- and folderlocking kan dit eenvoudig worden voorkomen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien, maar niet bewerken. Zo wordt voorkomen dat meerdere personen tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

Groepsdata
Het is mogelijk om teamshares aan te maken en hiermee een opdeling te maken in bijvoorbeeld afdelingen. Hierdoor kan er een scheiding aangebracht worden in welke data voor wie beschikbaar zijn.

Back-up
Er is een automatische back-up van alle data beschikbaar met versiebeheer van standaard 30 versies.

Nederlandse oplossing
Bij alle oplossingen worden de data veilig opgeslagen op storage platforms in Amsterdam of Delft en daarmee onder de Nederlandse wetgeving. De datacenters beschikken over de volgende ISO-certificeringen:

  • ISO 9001:2008 – Kwaliteitsmanagement
  • ISO 27001 – Standaarden voor informatiebeveiliging
  • ISO 14001 – Standaarden voor milieu management
  • NEN 7510

Beschikbaar voor Windows agent, Mac agent, Outlook plugin, Android app, IOS app en Windows Phone app