VOIP-telefonie

Internettelefonie, of bellen via het internet, is exact waar Voice over IP (VoIP) voor staat. In vergelijking met traditioneel (analoog) bellen verandert er op het gebied van de basisfunctionaliteit niets, maar het gebruik van VoIP levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Kortom, goedkoop zakelijk bellen voor het MKB. Naast de standaardfunctionaliteit zijn er diverse extra functies mogelijk.

Spete.nl komt tegemoet aan de wensen van u, als moderne ondernemer, om optimaal bereikbaar te zijn zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. U kunt diverse oplossingen inregelen met VOIP, zoals een automatische receptioniste, belgroepen en uitgebreide doorschakelmogelijkheden. U betaalt hierbij altijd alleen voor datgene wat u daadwerkelijk gebruikt. De meest unieke voordelen zijn echter de flexibiliteit en controle. U kunt uw bedrijfstelefonie volledig zelf beheren in een eigen portal, maar ook op uw tablet of smartphone. Zo heeft u altijd en overal controle over uw bereikbaarheid en VOIP-centrale in de cloud, ook wel hosted telefonie genoemd. Alles is per maand opzegbaar en per dag aanpasbaar. Uiterst flexibel dus!

Enkele handige extra functies:

Kantoor op afstand
Uw vaste telefoon op de zaak en mobiele telefoon gaan tegelijk af als er gebeld wordt naar uw kantoornummer.

Vast nummer mobiel meezenden
Vanaf uw mobiele telefoon bellen naar uw klanten terwijl uw klanten het vaste telefoonnummer van de zaak in beeld krijgen (u hoeft uw telefoon dus niet op anoniem te zetten om uw mobiele telefoon geheim te houden). Uw klanten kunnen wel zien dat uw organisatie heeft gebeld.

Anywhere dienst
Bij maximaal 10 gebruikers in een groep de telefoon laten afgaan als er een bepaald nummer gebeld wordt (bijvoorbeeld handig voor een storingsdienst met achterwacht).

 

Enkele voordelen:

Geen investering in onderhoudskosten van een telefooncentrale

U betaalt wat u gebruikt, u kunt dus per dag meer of minder gebruikers aanmaken en toestellen bij- of uitschakelen. Heeft u een tijdelijke belactie dan kunt u eenvoudig opschalen.

Onbeperkt bellen binnen Nederland of per minuut betalen mogelijk.

Meer besparen
VoIP is de oplossing voor het MKB om goedkoop zakelijk te bellen. Over het algemeen geldt dat er een besparing van 40% tot 60% valt te realiseren op telefoniekosten. Daarnaast bellen VoIP-gebruikers onderling gratis met als gevolg dat steeds meer bedrijven overstappen.

Meer capaciteit
Het aantal gesprekken dat gelijktijdig kan plaatsvinden via VoIP is praktisch onbeperkt. Dit brengt als voordeel met zich mee dat bij uitbreiding van het bedrijf de telecom altijd kan meegroeien. Indien u gebruik gaat maken van VoIP zal telefonie nooit de beperkende groeifactor zijn.

Meer flexibiliteit
In geval van verhuizing van werkplekken kan VoIP gemakkelijk op een nieuwe locatie worden gebruikt. Deze manier van telefoneren is niet afhankelijk van een vaste locatie. VoIP gebruikersaccounts staan ingesteld op de telefooncentrale waardoor er gemakkelijk en zorgeloos kan worden overgegaan naar een nieuwe werkplek.

Meer gemak en eenvoud
De toestellen en interface zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Alle huidige telefoniefuncties zijn mogelijk, plus extra’s. De geluidskwaliteit is veel beter dan die van een normale telefoonlijn. Daarnaast is er aanzienlijk minder bekabeling nodig, omdat er gebruik wordt gemaakt van de aanwezige netwerkbekabeling.

Meer future-proof
VoIP-telefonie is langzaam maar zeker dé standaard aan het worden binnen het MKB. Zo’n 20% van alle bedrijven in Nederland heeft de overstap inmiddels gemaakt en vele zullen volgen. Maakt u nog gebruik van een traditionele centrale en  staat u op het punt te verhuizen of bent u benieuwd naar meer mogelijkheden met uw telefoniesysteem? Maak dan nu uw bedrijf future-proof met onze VoIP-telefonie-oplossingen voor het MKB.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van VoIP voor uw onderneming, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Meer informatie kunt u ook lezen op: https://www.compleet.nl/service-partners/spete

Referenties

Een referentie van een klant die door ons voorzien is van Compleet Voip-telefonie
https://www.compleet.nl/cases/vaccinatiezorg-is-compleet