Onze software voor netwerkbeheer biedt allerlei mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen door kunt blijven werken. We kunnen bijvoorbeeld uw internetverbinding monitoren en het netwerk visualiseren, zodat u daar zorgeloos gebruik van kunt maken. U heeft geen omkijken naar het netwerk en de technische zaken, omdat wij die voor u in de gaten houden. Het is de makkelijkste manier om gebruik te maken van state-of-the-art toepassingen, speciaal geschikt voor uw organisatie en medewerkers.

Geen enkele moderne organisatie kan nog zonder een netwerk dat goed werkt. Het is belangrijk om een goede verbinding met internet te hebben en daarnaast intern makkelijk documenten en bestanden uit te kunnen wisselen. Wij zorgen er met de juiste software voor netwerkbeheer voor dat de beiden geen problemen opleveren. En sterker nog, we lossen problemen op voordat u daarmee te maken krijgt of iets van zal merken.

Wilt u de internetverbinding laten monitoren, het netwerk visualiseren of bent u gewoon benieuwd wat er mogelijk is met de software waar we gebruik van maken? Wij kunnen updates voor de server doorvoeren, de toestand daarvan controleren en natuurlijk allerlei andere support bieden om het netwerk goed te laten functioneren. 

Tip: dankzij onze slimme software vanuit de cloud kunnen we u op afstand van dienst zijn. Dat voorkomt hoge kosten en maakt snellere oplossingen mogelijk: een win-win situatie. 

Internetverbinding monitoren en netwerk visualiseren

Benieuwd naar specifieke toepassingen die er mogelijk zijn met de software die we gebruiken? Dankzij ons vakkundige netwerkbeheer kunnen we bijvoorbeeld de internetverbinding monitoren. Dat doen we pro-actief, waardoor we niet afwachten tot er een probleem ontstaat. In plaats daarvan houden we de situatie goed in de gaten, om in actie te komen zodra er een probleem lijkt te ontstaan. We smoren dat in de kiem, in de meeste gevallen voordat u er last van heeft.

Merken we bijvoorbeeld dat de snelheid van de verbinding terugloopt, dat het langer duurt om verbinding te maken of dat er een ander probleem dreigt te ontstaan? Wij krijgen daar een melding van, om meteen in actie te kunnen komen. Daar waar nodig brengen we u natuurlijk op de hoogte. In andere gevallen gaan we er meteen mee aan de slag, zodat het probleem verholpen is op het moment dat we u daarover inlichten. U kunt zonder problemen door blijven werken, om daarna te horen dat alles is opgelost en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld uw netwerk visualiseren, om daar op een innovatieve manier gebruik van te maken. Wij zorgen er met state-of-the-art oplossingen voor dat het netwerk vlekkeloos werkt, ook als u daar zelf weinig tot geen verstand van heeft. We richten het netwerk in, zorgen voor de installatie en configuratie en kunnen daarna ook de monitoring verzorgen. U kunt er zonder problemen mee werken, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. 

Netwerk zonder omkijken: maximaal vertrouwen

Veel van onze klanten vinden twee eigenschappen van hun zakelijke netwerk heel belangrijk. Ze willen er het liefst zo min mogelijk omkijken naar hebben en aan de andere kant maximaal op kunnen vertrouwen. Dat zijn precies de twee zaken die we hoog in het vaandel hebben staan:

  • Netwerk zonder omkijken
    Een netwerk dat goed werkt, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met de technische details. Wij zorgen er met onze netwerkbeheer software voor dat we alles naar wens kunnen instellen en dat u daar goed gebruik van kunt maken. De makkelijkste manier om er mee te werken, omdat het ‘gewoon werkt’. 
  • Maximaal vertrouwen op de verbinding
    En is er toch een keer iets aan de hand? U kunt vertrouwen op onze betrokken support, omdat we meteen voor u klaarstaan. En belangrijker nog, de meeste problemen lossen we op voordat onze klanten daar iets van merken. We zorgen er met actieve monitoring van de internetverbinding en meer voor dat het netwerk in uitstekende conditie blijft. 

Specialisten in netwerkbeheer: Nijmegen en omgeving

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen als specialisten in netwerkbeheer in Nijmegen en omgeving? We leggen u graag uit over de software die we gebruiken en bijvoorbeeld de updates voor de server die we kunnen doorvoeren. Daarnaast kunnen we de toestand van het netwerk of specifieke servers controleren en wijzigingen doorvoeren, altijd op basis van de manier waarop u de bedrijfsvoering doet. We leren de bedrijven en processen van onze klanten graag goed kennen, zodat we daar met ICT een goede bijdrage aan kunnen leveren.

Dat geldt voor de manier waarop we onze werkplekbeheer software gebruiken, net als voor de andere toepassingen die er beschikbaar zijn. Wij werken het liefst voor organisaties die weinig weten van ICT, maar er wel graag slim gebruik van willen maken. We leggen uit wat er mogelijk is, gaan er mee aan de slag en configureren het op een manier dat u van de technische details zo min mogelijk hoeft te weten.

Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het netwerk vlekkeloos werkt, om zonder zorgen gebruik te maken van wifi. En gaat het om het interne netwerk met de bestanden die er beschikbaar zijn of het maken van back-ups om nooit meer iets te verliezen? Wij weten wat er technisch mogelijk is, hebben voorbeelden van hoe onze klanten er gebruik van maken en leggen u graag in begrijpelijke taal uit wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u het beste netwerkbeheer in Nijmegen en omgeving gebruiken of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.