Overal wifi-dekking binnen uw bedrijf, tot in de verste hoeken en zelfs op het buitenterrein? Geen professionele organisatie kan nog zonder een degelijk wifi-netwerk, zowel binnen als buiten. Daarvoor zijn geavanceerde en sterke routers beschikbaar, met een groot bereik. Toch is zelfs dat niet altijd voldoende, als het terrein te ver is uitgestrekt of als er binnen sprake is van te veel stoorzenders.

Hoe u er dan toch voor kunt zorgen dat er altijd en overal een wifi-verbinding beschikbaar is? Dankzij onze mesh-netwerken kunt u meerdere toegangspunten met elkaar verbinden. Er is gewoon sprake van één netwerk, waardoor het bovendien niet nodig is om steeds een ander netwerk te selecteren. Met één wachtwoord heeft u overal verbinding, en kunnen zowel medewerkers als bezoekers en andere aanwezigen daar zonder problemen gebruik van maken.  

Dekking voor medewerkers en gasten

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een mesh-netwerk voor uw bedrijf? Denk aan zowel de medewerkers als aan gasten en bezoekers, net als aan leveranciers en anderen die regelmatig bij u langskomen. Het is niet meer van deze tijd om ze geen wifi-verbinding aan te kunnen bieden. Bovendien is het belangrijk dat dit vlekkeloos werkt en dat de verbinding overal beschikbaar is, ook op het moment dat u een rondje doet over het terrein. Juist op die momenten kunt u zich onderscheiden van andere bedrijven, door een betrouwbare verbinding aan te bieden en te laten zien dat u er goed voor elkaar heeft.

Heeft u het kantoor ingericht met flexplekken of zijn er zelfs locaties om ontspannen met een laptop op schoot te werken? De tijd waarin we er een netwerkkabel bij pakten om verbinding te maken is voorbij. In plaats daarvan gaan we er vanuit dat er altijd en overal een draadloos netwerk beschikbaar is. En belangrijker nog, dat onze apparaten daar automatisch mee verbinden. Zonder een netwerk te selecteren en zonder een wachtwoord in te voeren.

Voorkom dat u afhankelijk van de locatie binnen uw bedrijf een nieuw netwerk dient te selecteren. Zorg er in plaats daarvan voor dat u altijd en overal dekking heeft, gewoon met één netwerk voor de complete locatie. We kennen dit al van de grootste bedrijven, maar dankzij nieuwe technologieën bieden we dit ook aan voor een groot aantal van onze klanten in Nijmegen en omgeving. 

Voor smartphones, tablets en laptops

Zorg er binnen uw organisatie voor dat smartphones, tablets en laptops altijd verbinding hebben met een wifi-netwerk. Op die manier beschikken medewerkers en bezoekers over een razendsnelle verbinding, bijvoorbeeld om bestanden uit te wisselen of met elkaar in contact te blijven. Wat de doelstelling daarvan ook is, wij zorgen ervoor dat u overal dekking heeft en dat het niet nodig is om steeds handmatig over te schakelen.

Smartphones, tablets en laptops kunnen moeiteloos omgaan met verschillende toegangspunten, zolang er maar steeds sprake is van hetzelfde netwerk. De apparaten herkennen de diverse toegangspunten en ontdekken razendsnel welk punt op dat moment de beste verbinding biedt. Is er een sneller toegangspunt beschikbaar? Dan schakelt het apparaat automatisch over, zonder dat de gebruiker daar zelf iets voor hoeft te doen. Het garandeert dekking door heel het bedrijf, om altijd en overal te profiteren van de beschikbare wifi-verbinding. 

Maximaal 30 wifi-punten binnen 1 netwerk

Hoe we dat doen? Met een mesh-netwerk zorgen we ervoor dat er binnen heel uw bedrijf gewoon sprake is van één netwerk. Ondertussen bieden we de mogelijkheid om tot 30 wifi-punten te combineren. Daar waar het bereik van het eerste punt bijna ophoudt plaatsen we een tweede toegangspunt. Op die manier brengen we heel het bedrijf in kaart en zorgen we er op de belangrijke locaties voor dat we het netwerk uitbreiden. Daarmee garanderen we dat er overal dekking is, zonder dat u meerdere netwerken met elkaar dient te combineren.

De netwerktechnologie zorgt er samen met de smartphones, tablets en laptops voor dat er één netwerk is, met meerdere toegangspunten. Vanuit al die punten is de verbinding met de volledige snelheid beschikbaar. Het voorkomt dat u de snelheid moet delen door het aantal toegangspunten. In plaats daarvan bepaalt u zelf op welk punt u gebruik maakt van het netwerk. Het netwerk volgt u en andere gebruikers, in plaats van dat u zelf bij dient te houden waar u op dat moment bent.

Dankzij de maximaal 30 wifi-punten kunnen we zelfs grotere bedrijfsterreinen zonder problemen voorzien van een netwerk dat overal goede dekking biedt. Met maximale snelheid en stabiliteit, om u daar geen zorgen over te hoeven maken. 

Specialist in wifi-aanleg

We zijn uw specialist in wifi-aanleg in Nijmegen en omstreken. We hebben veel ervaring bij verschillende bedrijven, ook als er sprake is van een groot terrein. Daarnaast brengen we de situatie bij u binnen graag in kaart, bijvoorbeeld als er sprake is van veel stoorzenders. Wij zorgen ervoor dat u ook beneden in de kelder en helemaal boven op zolder kunt rekenen op een goede verbinding. En wilt u daar ook buiten gebruik van maken? Dat is geen enkel probleem, zelfs niet als u ook buiten wilt vertrouwen op razendsnel internet.

Werkt het huidige wifi-netwerk helaas niet zo goed en zoekt u naar een alternatief in Nijmegen? Wij brengen in kaart wat er op dit moment niet goed gaat en geven aan hoe we dat kunnen oplossen. We zorgen voor een wifi-netwerk met bereik over het hele terrein en tot in de verste uithoeken van uw bedrijf. Op die manier is er overal goede dekking van het wifi-netwerk beschikbaar.

Wilt u gebruik maken van een professioneel wifi-netwerk in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.