Op zoek naar de goedkoopste domeinregistratie in Nijmegen en omgeving? Een domeinnaam registreren hoeft niet veel te kosten en is niet moeilijk. Wel is het belangrijk om goed te letten op een paar belangrijke zaken. U kunt op die manier een domeinnaam kopen voor een scherpe prijs, terwijl u ondertussen goed let op een paar voorwaarden.

Let op: beoordeel zowel de kosten voor de domeinregistratie als voor het hostingpakket of zelfs een heel nieuwe website. Een goedkoop domein alleen is niet genoeg, omdat er meer bij komt kijken om een eigen website in de lucht te krijgen en te houden. 

Tips voor de goedkoopste domeinregistratie

We staan in Nijmegen en omgeving bekend als een betrouwbare aanbieder van goedkope domeinnamen. Uiteraard helpen we u graag daarvan te profiteren, door goed te kijken naar zowel de prijs als een paar andere belangrijke factoren:

  • Looptijd van het contract
  • Automatische verlenging
  • De laagste prijs voor een domeinnaam

Looptijd van het contract

Veel zakelijke klanten kijken direct naar de prijs van een domeinnaam, maar vergeten daarmee een paar andere belangrijke factoren. Wat is bijvoorbeeld de looptijd van het contract? Een goedkoop domein is een prettig idee, maar soms komt daar een lange looptijd van een contract bij kijken.

Gebruikelijk is een looptijd van minimaal 1 jaar, om het domein gedurende die tijd in uw bezit te houden. Er zijn ook aanbiedingen beschikbaar die uitgaan van 2 jaar, 3 jaar of zelfs 4 of 5 jaar. Op die manier profiteert u van een lage prijs, maar betekent dit tegelijkertijd dat u niet zomaar van het contract af kunt. In plaats daarvan bent u verplicht om het domein al die jaren in uw bezit te houden.

Gaat het om een nieuwe website die geldt als een proefballon of heeft u nog geen ervaring met de aanbieder van de domeinnaam? Het risico bestaat dat u het domein na een jaar niet meer gebruikt of dat de aangeboden service, kwaliteit en betrouwbaarheid tegenvalt. Op dat moment loopt er een lang contract, waar u niet zomaar na 1 jaar van af kunt. 

Onze advies? Let goed op de looptijd van de goedkope domeinregistratie. Kies bij voorkeur voor een contract voor 1 jaar. Bevalt de service na die periode goed? Dan is dát het moment om een contract voor langere tijd af te sluiten, om optimaal te profiteren van de extra scherpe aanbiedingen die er beschikbaar zijn. 

Automatische verlenging

Aanbieders van goedkope domeinnamen gaan verschillend om met de verlenging van de overeenkomst. Het is hen toegestaan om de overeenkomst automatisch te verlengen, zonder dat u daarvoor actie hoeft te ondernemen. Dat heeft zowel voor- als nadelen:

  • Voordeel: geen omkijken naar en niet offline
    Dankzij de automatische verlenging voor de goedkope domeinregistratie heeft u daar geen omkijken naar. Bovendien gaat de website niet offline, omdat de domeinnaam in uw bezit blijft.
  • Nadeel: ongemerkte verlenging zonder blik op de kosten
    De automatische verlenging ontgaat veel ondernemers, waardoor u waarschijnlijk niet op de hoogte bent van de daadwerkelijke kosten. Veel ondernemers weten niet precies wat ze eigenlijk betalen voor hun domeinnaam.

Tip: kiest u voor de goedkoopste domeinregistratie zonder automatische verlenging? Uw website gaat niet zomaar offline, omdat u tijdig een waarschuwing krijgt dat de overeenkomst afloopt. Bovendien wordt de domeinnaam apart gehouden om de registratie daarvan te verlengen, waardoor niemand anders die zomaar kan overnemen.

Ons advies? Kies een domeinregistratie zonder automatische verlenging of gebruik een overeenkomst voor 1 jaar die verlengd wordt met steeds een nieuw jaar. Vooral tijdens de eerste jaren is dat de beste manier om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening zelf te ervaren. 

De laagste prijs voor een domeinnaam

Tenslotte is het verstandig om goed te kijken naar de kosten voor de domeinnaam. Om de goedkoopste domeinregistratie in Nijmegen te gebruiken is het natuurlijk belangrijk om ook de prijs goed in de gaten te houden. 

Tip: kijk naar meer dan de prijs alleen. Beoordeel deze in combinatie met de bovenstaande factoren, net als in relatie tot de kwaliteit en de support die u kunt verwachten. U heeft weinig aan een goedkope domeinnaam die allerlei problemen geeft of niet goed beschikbaar is.

We leggen u graag uit hoe onze klanten gebruik maken van goedkope domeinnaam registratie. We helpen ze hun domeinnaam te kopen, berekenen daarvoor een scherpe prijs en zorgen natuurlijk voor de hoge betrouwbaarheid, goede kwaliteit en uitstekende service waar u naar op zoek bent. Op die manier kunt u een domeinnaam registreren voor uw bedrijf, of een domeinnaam naar ons verhuizen. Het is een van de belangrijke elementen voor een eigen website of applicatie, waarmee we ervoor zorgen dat die online voor u, uw medewerkers en alle bezoekers beschikbaar is. 

Goedkoopste domeinregistratie: nieuwe en bestaande domeinen

De goedkoopste domeinregistratie in Nijmegen en omgeving is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande domeinen. We kunnen natuurlijk voor u controleren of een bepaalde domeinnaam nog beschikbaar is en of u die kunt kopen.

Gaat het om een bestaand domein, dat u eerder registreerde? We kunnen het domein voor u overnemen, zodat u die bij ons in het pakket kunt laten opnemen. Daarvoor hebben we een verhuiscode nodig, die u bij de oude aanbieder kunt opvragen. Uiteraard kunnen we u netjes uitleggen hoe dat werkt, zodat u u het domein zonder problemen naar ons kunt verhuizen. We zorgen er op die manier graag voor dat u kunt rekenen op een lage prijs, goede service en uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Wilt u de goedkoopste domeinregistratie in Nijmegen en omgeving gebruiken of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.