Het beste webhosting bedrijf in Nijmegen en omgeving kiezen? We zetten eerder al eens 5 belangrijke eigenschappen op een rij, om op te letten bij uw keuze. We hebben van diverse klanten te horen gekregen dat het ze heeft geholpen om de juiste keuze te maken, waar ze nog steeds erg tevreden over zijn.

Op die manier helpen we ook u graag een goede keuze te maken, bijvoorbeeld door meer uit te leggen over de wijze waarop wij graag werken. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat uw data in Nederlandse datacenters staat. Bovendien richten we ons heel specifiek op hosting voor WordPress, Joomla en Drupal. Dankzij de focus op die systemen wordt het nog makkelijker om vanuit het CMS een professionele website te bouwen en die eenvoudig te beheren. 

Kies het beste webhosting bedrijf

Benieuwd hoe u het beste webhosting bedrijf in Nederland kunt kiezen? Onze tips kunt u landelijk toepassen, al richten wij ons natuurlijk op de bedrijven in Nijmegen en de omgeving daarvan. Op die manier zijn we graag uw betrokken technisch partner en kunnen we snel ter plaatse zijn als dat een keer nodig blijkt te zijn. Dit zijn onze tips om een bedrijf te kiezen dat de hosting goed kan verzorgen:

  • Kies voor Nederlandse datacenters
  • Hosting speciaal voor WordPress, Joomla en Drupal
  • Vraag om hosting met SSL-certificaat
  • Check de goede telefonische bereikbaarheid

Nederlandse datacenters

Het wordt steeds belangrijker om uw data goed te beveiligen, in een datacenter waar u op waterdichte systemen kunt rekenen. Een nieuw risico loopt u op basis van wetgeving, omdat verschillende landen hun overheden mogelijkheden bieden om data uit datacenters te bekijken. Dat is waarschijnlijk niet iets waar u op zit te wachten. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de fysieke locatie van een datacenter.

Wij werken uitsluitend samen met Nederlandse datacenters. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op Nederlandse en Europese wetgeving. De wetgeving is hier een stuk strenger dan bijvoorbeeld in de Verenigde Staten. Dit voorkomt dat overheden of andere autoriteiten uw data zomaar op kunnen vragen, waardoor dit makkelijk op straat zou kunnen komen te liggen. In plaats daarvan zijn we hier scherp op, om ervoor te zorgen dat uw data in goede handen is en alleen voor u beschikbaar blijft. 

Speciaal voor WordPress, Joomla en Drupal

We weten van veel van onze klanten dat ze gebruik maken van een CMS zoals dat van WordPress, Joomla en Drupal. Het is wat ons betreft een uitstekende ontwikkeling, omdat het meer mensen de mogelijkheid biedt hun website op een gebruiksvriendelijke manier te beheren.

We hebben onze hosting er speciaal op ingericht, waardoor de pakketten goed samenwerken met de CMS-systemen. Dat betekent in de praktijk dat het heel eenvoudig is om WordPress te installeren en dat we bovendien goed op de hoogte zijn van eventuele uitdagingen waar u mee te maken kunt krijgen.

Op die manier maken we het ook eenvoudig om een ander CMS te installeren en te gebruiken. De hosting is er speciaal voor ontwikkeld, waardoor de databases goed toegankelijk zijn en de website bijvoorbeeld razendsnel zal laden. Het zijn belangrijke voordelen voor onze klanten, waarmee we ons graag positioneren als een van de beste bedrijven op het gebied van hosting in Nederland. 

Hosting met SSL-certificaat

Die goede en gebruiksvriendelijke hosting moet natuurlijk ook veilig zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om een SSL-certificaat af te sluiten bij het pakket. Het versleutelt de verbinding voor bezoekers, zodat ze daar op een veilige manier gebruik van kunnen maken. Dat is heel belangrijk op het moment dat bezoekers betalingen doen en gegevens versturen. En het is minstens zo interessant bij al het andere internetgebruik, omdat onder andere Google een waarschuwing geeft als de verbinding niet veilig is.

We zijn in een tijdperk aanbeland waarin het eigenlijk niet meer van deze tijd is om geen beveiligde verbinding aan te bieden. Wij creëren de mogelijkheid tot hosting met een SSL-certificaat, om netjes te voldoen aan de eisen die we vandaag de dag stellen aan het gebruik van internet. Op die manier hoeft u zich daar zakelijk geen zorgen over te maken, waardoor het de vindbaarheid en het gebruik van uw website in ieder geval niet in de weg zal zitten. 

Goede telefonische bereikbaarheid

Tenslotte vinden we het als hosting bedrijf in Nijmegen en omgeving heel belangrijk dat onze klanten weten dat ze er nooit alleen voor zullen staan. Achter de schermen zorgen we er natuurlijk voor dat onze oplossingen zo goed mogelijk werken en geen problemen vertonen. In de meeste gevallen slagen we erin de problemen op te lossen, voordat onze klanten er mee te maken krijgen. 

En gaat het toch een keer mis of komt u er zelf niet helemaal meer uit? Dan is er gelukkig niets aan de hand. We zorgen er met onze goede telefonische bereikbaarheid voor dat er altijd iemand voor u klaar zal staan. We luisteren naar wat er aan de hand is, denken met u mee en leggen in duidelijke taal uit welke oplossing er beschikbaar is. En blijkt er meer aan de hand? Dan lossen we het voor u op en komen we langs om er mee aan de slag te gaan. We zorgen er hoe dan ook voor dat u er niet alleen voor staat, zodat u kunt vertrouwen op een goede technische support die weet wat er moet gebeuren. 

Webhosting bij het beste bedrijf: specialist in Nijmegen

We vertellen u graag meer over ons als webhosting bedrijf, door uit te leggen op welke manier we werken voor onze klanten in Nijmegen en omgeving. En of we daarmee het beste webhosting bedrijf van Nederland zijn, dat laten we dan liever aan u over. Wij bieden de mogelijkheden en oplossingen met een goede service, zodat u tevreden bent met de manier waarop uw website en/of applicatie werkt.

Wilt u gebruik maken van een ervaren webhosting bedrijf in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.