De beste ICT specialist voor uw bedrijf? Dat is een specialist met kennis van de branche, en in het bijzonder de systemen waarmee u werkt. Dat bespaart veel kostbare tijd om de software eigen te maken. En belangrijker nog, het biedt kansen om te profiteren van een specialist die goed weet wat er met die software mogelijk is.

Door de jaren heen hebben we ons software in allerlei branches eigen gemaakt. Op die manier zijn we voor onze klanten uitgegroeid tot een specialist in ICT voor autobedrijven, installatiebedrijven, zorgbedrijven en bijvoorbeeld agrarische en voedingsbedrijven. We weten als geen ander hoe de software werkt, wat daarmee mogelijk is en hoe het binnen uw organisatie een belangrijke rol speelt. Bovendien kennen we de mogelijkheden om daar effectiever gebruik van te maken, bijvoorbeeld om processen te optimaliseren met ICT. 

Ervaring met software in uw branche

Benieuwd naar de verschillende soorten bedrijven waarvoor we werken als ICT specialist in Nijmegen? We zetten een aantal van de branches op een rij:

  • Autobedrijven
  • Installatiebedrijven
  • Zorgbedrijven
  • Agrarische en voedingsbedrijven
  • Transportbedrijven
  • Algemene ervaring

Autobedrijven

We werken voor verschillende autobedrijven, die gebruik maken van software specifiek voor die branche. Het gaat bijvoorbeeld om Reynolds & Reynolds Wincar, waar u wellicht ook zelf mee werkt. En werkt u in plaats daarvan met Carwise of met SolidWorks? Met alle drie de softwarepakketten hebben we ervaring, zodat onze ICT specialisten daarmee goed uit de voeten kunnen.

Dat betekent dat we als ICT’ers voor de autobranche goed weten wat er mogelijk is en geen kostbare tijd hoeven te besteden aan het eigen maken van de software. In plaats daarvan kunnen we meteen aan de slag of u zelfs tips geven om er effectiever en beter gebruik van te maken. 

Installatiebedrijven

Zoals we werken voor verschillende autobedrijven behoren ook een aantal installatiebedrijven in Nijmegen tot onze klanten. Voor hen werken we bijvoorbeeld met Syntress Atrium, met Autodesk AutoCAD en met Adobe Creative Cloud. Het zijn softwarepakketten die u wellicht ook zelf gebruikt, net als Adobe Lightroom.

Daarnaast hebben we veel ervaring met Mamut en met Exact, waardoor we ook daar de mogelijkheden van kennen. En de beperkingen, om daar goed rekening mee te houden als we werken aan nieuwe ICT-systemen. We kunnen koppelingen maken met veel van de software en zorgen er op die manier voor dat u daar optimaal gebruik van kunt maken binnen uw organisatie. 

Zorgbedrijven

In de zorg zijn we actief voor een aantal verschillende bedrijven, allemaal bezig met gezondheidszorg. De bedrijven waarvoor we werken lopen behoorlijk uiteen, waardoor het ook gaat om heel diverse softwarepakketten.

We hebben als ICT specialist voor de zorg in Nijmegen en omgeving ervaring met bijvoorbeeld Perfect View en Easy Care. Daarnaast werken we regelmatig met Almanak en de software van Davilex, net als met Medikad.

Gebruikt u die softwarepakketten binnen de organisatie? Wij zorgen ervoor dat we daar meteen goed mee kunnen werken, kunnen u uitleggen over de processen die we kunnen verbeteren en hebben daar geen lange uitleg voor nodig. In plaats daarvan houden we er rekening mee in de aanpak of zorgen we zelfs voor de integratie met andere systemen waar u gebruik van maakt. 

Agrarische en voedingsbedrijven

Op een vergelijkbare manier werken we voor agrarische en voedingsbedrijven, al gaat het natuurlijk om andere software die daar van toepassing is. We hebben veel ervaring met Weatherlink en met Fruitpro, net als met Culicart en met Agrovision. Het zijn de pakketten die veel worden gebruikt, waarmee we goed uit de voeten kunnen.

We zorgen er op die manier voor dat we als ICT specialist voor de agrarische en voedingssector voor u aan de slag kunnen. Met kennis van zaken, net als met de systemen waarmee u werkt om uw bedrijf te draaien. Uiteraard helpen we u graag efficiënter te werken en systemen te koppelen, iets dat we voor een aantal van onze klanten al eerder hebben gedaan. 

Transportbedrijven

Bent u actief als transportbedrijf en maakt u gebruik van Creo Elements of wellicht van Intrac? Ook dat is software die we kennen, waardoor we daarvan goed kunnen aangeven hoe wij ermee werken en wat we daarin voor u kunnen betekenen. We garanderen een vakkundig beheer en kunnen zorgen voor belangrijke updates. Daarnaast kunnen we met u meedenken over koppelingen, om er optimaal gebruik van te maken voor uw specifieke organisatie.

Algemene ervaring

Uiteraard hebben we daarnaast ervaring met een aantal algemene softwarepakketten, die eigenlijk voor iedere organisatie belangrijk zijn. Het gaat dan natuurlijk om Office 365, de populairste keuze om vanuit de cloud gebruik te maken van de verschillende Office-toepassingen.

Het gaat dan om Word en om Excel, net als om Outlook en PowerPoint. We kennen die softwarepakketten van binnen en van buiten en kunnen zorgen voor handige koppelingen om daarmee efficiënter te werken. Verder zijn we goed thuis in Adobe Acrobat en bijvoorbeeld in Dean One Integrator.

Specialist voor uw ICT in Nijmegen

Benieuwd of we ook ervaring hebben met de software waarmee u werkt? Zelfs als we die hier niet genoemd hebben kan dat het geval zijn. Als ICT specialist in Nijmegen en omgeving werken we voor veel verschillende klanten, die allerlei softwarepakketten gebruiken. En gaat het om eigen software? Onze specialisten zijn er snel in thuis, om dat te beheren, bij te houden, te updaten of om te werken aan koppelingen waar u op een handige manier gebruik van kunt maken.

We zorgen er met onze kennis van de verschillende systemen voor dat we daar goed mee kunnen werken en u erbij kunnen ondersteunen. Op die manier profiteert u van specifieke kennis voor uw branche, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.