Klanten noemen ons graag de specialisten in netwerkbeheer in Nijmegen en omgeving, bijvoorbeeld als het gaat om Windows Server 2016. Iets waar we trots op zijn, en waar we natuurlijk hard voor werken.

We implementeren Windows Server 2016 bij klanten en maken daar ook zelf intensief gebruik van. Toch is dat niet voldoende om onze kennis te ontwikkelen en op peil te houden. We zijn altijd bezig met de belangrijke thema’s, waarover we onze klanten uitleggen en waarmee ze zelf bouwen aan nieuwe oplossingen.  

3 manieren om onze kennis op peil te houden

Benieuwd hoe we die kennis verder ontwikkelen en op peil houden? Daarvoor hebben we een aantal methoden, om de specialist voor netwerkbeheer met Windows Server in Nijmegen en omstreken te blijven:

  • Studeren, markeren en oefenen
  • Real Life Practice Labs van Microsoft
  • Blogs, fora en andere bronnen

Studeren, markeren en oefenen

Windows Server 2016 is een complexe en complete toepassingen, met allerlei geavanceerde mogelijkheden. Zowel onze junior als senior specialisten studeren doorlopend op de diverse functies, zodat we die tot in de puntjes leren kennen en kunnen inzetten op de manier die bij u past.

We verdiepen ons in de handleidingen en extra informatie die er beschikbaar is. Daarbij markeren we wat er belangrijk is en spreken we daar met elkaar over, om de kennis op een zo goed mogelijke manier te delen. Daarnaast werken we steevast aan mogelijkheden om hiermee te oefenen, bijvoorbeeld bij ons binnen de eigen IT-infrastructuur. 

Real Life Practice Labs van Microsoft

In een aantal gevallen is het lastig om daar in de praktijk mee te oefenen. Toch willen we alle elementen goed onder de knie hebben en daar ook nieuwe krachten in thuisbrengen. Daarvoor maken we bijvoorbeeld gebruik van de Real Life Practice Labs van Microsoft. Daarmee hebben we de kans om met Windows Server 2016 te oefenen, net als met eventuele problemen die er kunnen ontstaan. Het helpt ons om voorbereid te zijn op zaken waar u als klant niet op zit te wachten. Wij hebben er daarmee al eens mee gewerkt, waardoor we in uw geval precies weten wat er moet gebeuren om het weer netjes op te lossen. 

Door regelmatig te oefenen met de verschillende situaties zorgen we ervoor dat onze junior specialisten snel de kennis vergaren die ze nodig hebben. Onze seniors doen de trainingen en oefeningen om hun kennis op peil te houden en goed op de hoogte te blijven van nieuwe technieken die er beschikbaar komen. Op die manier blijven we ons ontwikkelen als de specialist in Windows Server 2016 in Nijmegen en omgeving. 

Blogs, fora en andere bronnen

Tenslotte zijn we dagelijks bezig met blogs, fora en andere bronnen die er op dit gebied beschikbaar zijn. Daardoor weten we wat er speelt, bijvoorbeeld aan de hand van de uitdagingen waar anderen tegenaan lopen. We raadplegen onze bronnen in zowel Nederland als internationaal, om op de hoogte te blijven van state-of-the-art ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien gebruiken we onze uitgebreide ervaring bij uiteenlopende klanten om in allerlei situaties goed in te kunnen spelen op uw wensen. 

We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te blijven vergaren, waarmee we voorkomen dat nieuwe ontwikkelingen ons ontgaan. We hebben er hard voor gewerkt om voor onze klanten de specialist in Windows Server te worden en zijn vastberaden om dat bovendien te blijven. Wij begrijpen waar u behoefte aan heeft en werken dagelijks aan de skills om dit naar een begrijpelijk verhaal te vertalen. Daarmee zorgen we ervoor dat wij weten wat we moeten doen, en dat we het kunnen uitleggen op een manier die voor u duidelijk is. 

Specialisten in netwerkbeheer met Windows Server 2016

Zoekt u specialisten in netwerkbeheer met Windows Server 2016 of bent u benieuwd op welke manier we daar voor klanten mee werken? We zorgen er met het netwerkbeheer voor dat de techniek op een vlekkeloze manier voor u werkt. We herkennen problemen voordat u daarmee te maken krijgt en richten het op voorhand zo in dat het risico daarop zo klein mogelijk is.

En gaat er toch een keer wat mis of heeft u een specifieke vraag voor uw organisatie? In de meeste gevallen hebben we daar meteen een antwoord op, zodat we daar voor u mee aan de slag kunnen. In andere gevallen weten we waar we het moeten zoeken en hoe we aan een oplossing kunnen werken. Dat doen we voor tal van klanten in Nijmegen en omgeving, waardoor we het meeste al een keer eerder hebben gedaan. Onze specialisten kennen de mogelijkheden en weten ook wat de limitaties zijn van Windows Server 2016, zodat we u daarover uitstekend kunnen informeren. 

Wilt u het netwerkbeheer met Windows Server 2016 uit handen geven aan ervaren deskundigen die hun kennis zo goed mogelijk op peil houden? Dat is precies hoe we graag werken voor klanten. Wij zorgen ervoor dat we weten waar we het over hebben, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. En heeft u toch een keer een vraag of een verzoek? Dan spreken we daarover in taal die u begrijpt, om de juiste keuze voor uw bedrijf te kunnen maken. 

Wilt u gebruik maken van een ervaren webhosting bedrijf in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.