Zeker weten dat uw zakelijke computers altijd zonder problemen werken? Zakelijk computeronderhoud is dan de beste keuze. Beschikbaar voor organisaties in Nijmegen en omgeving, die we er al op grote schaal mee van dienst zijn. Door goed te adviseren over onderhoud en dreigingen en bijvoorbeeld dankzij tijdige updates van Microsoft en andere aanbieders. Door ervaren professionals, die weten hoe ze ervoor zorgen dat u zorgeloos gebruik kunt maken van de computers die er staan.

7 zakelijke computerproblemen

Wij onderhouden, bewaken en beveiligen de computers en de systemen die u gebruikt. Vanuit zakelijk computeronderhoud, waarmee we 7 belangrijke problemen voorkomen:

  • Tijdige Microsoft-updates
  • Controle op onnodige opstartprogramma’s
  • Updates van NAS en externe apparatuur
  • Spyware, adware en malware
  • Advies over onderhoud en dreigingen
  • Updates voor Adobe, Java en meer
  • Beschikbaar voor klachten, problemen en vragen

1. Tijdige Microsoft-updates

Microsoft en andere softwareleveranciers brengen regelmatig updates uit. Soms belangrijk en in andere gevallen kritisch. Bijvoorbeeld om belangrijke gaten in de beveiliging te dichten en nieuwe functies of mogelijkheden aan te bieden. Handig om slimmer en sneller mee te werken of om te voorkomen dat kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot uw data en systemen.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest actuele updates. Uiteraard kunnen we die toepassen op de momenten waarop u daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Dankzij ons computeronderhoud weet u zeker dat u werkt met de meest recente versie van de software. 

2. Controle op onnodige opstartprogramma’s

Zeker weten dat u vlot met de computer kunt werken, ook als u die al langere tijd heeft staan? We kijken bijvoorbeeld kritisch naar de opstartprogramma’s. Om sneller op te starten, zodat u direct fris van start kunt. Een van de belangrijkste manieren waarop we de huidige systemen en de werking daarvan voor u in de gaten houden. We voorkomen onnodige traagheid, bijvoorbeeld door programma’s niet meer automatisch op te laten starten. Of door de volgorde aan te passen, waardoor lange opstartprocedures u niet in de weg zitten als u ’s morgens wilt beginnen. 

3. Updates van NAS en externe apparatuur

Gebruikt u een NAS of andere externe apparatuur? Dat biedt allerlei mogelijkheden, als het werkt op de manier die u wilt. Zonder problemen en belangrijke beveiligingslekken. We kijken goed naar beschikbare updates en hoe de systemen met elkaar samenwerken. Op die manier voeren we doorlopend computeronderhoud uit, zodat u goed gebruik kunt maken van de NAS en andere externe apparatuur.

Tip: geen idee hoe u hier goed gebruik van moet maken, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? We leggen u graag uit hoe andere MKB-organisaties in Nijmegen en omgeving hiervan profiteren. 

4. Spyware, adware en malware

Voorkomen dat u last krijgt van spyware, adware of malware? Of heeft u daar al mee te maken en moet daar zo snel mogelijk iets aan gebeuren? Iets waarmee we u binnen het computeronderhoud uitstekend mee van dienst kunnen zijn.

Wij voorkomen dat kwaadaardige software de kans krijgt om uw systemen te infecteren. En is dat toch een keer gebeurd? Dan lossen we het op, waarmee we voorkomen dat er data verloren gaat of bepaalde systemen niet meer beschikbaar zijn. We monitoren of komen specifiek in actie zodra dat nodig is, afhankelijk van waar de situatie op dat moment om vraagt. 

5. Advies over onderhoud en dreigingen

Benieuwd naar andere dreigingen of wat er nodig is op het gebied van onderhoud? We denken graag met u mee. Specifiek voor uw organisatie en vanuit onze ervaringen bij andere bedrijven in Nijmegen en omgeving.

We werken voor klanten in allerlei branches, waardoor we ook in die van u weten wat er speelt. Op het gebied van ICT, iets waar u zelf wellicht niet iedere dag mee bezig bent. Wij adviseren en voeren het computeronderhoud voor u uit, om ervoor te zorgen dat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. 

6. Updates voor Adobe, Java en meer

Adobe, Java en andere software vraagt om regelmatige updates. Voor onafhankelijke computers of complete systemen, iets dat we centraal voor u kunnen uitvoeren. Met de belangrijke regelmaat en bijvoorbeeld op de momenten dat u daar zo min mogelijk last van heeft. Wij begrijpen hoe u door wilt blijven werken, zonder dat de software achterop raakt. Binnen het computeronderhoud zorgen wij ervoor dat Adobe en Java goed blijven werken, net als andere software waar u binnen het bedrijf gebruik van maakt. 

7. Beschikbaar voor klachten, problemen en vragen

En is er een keer iets aan de hand of is het niet helemaal duidelijk hoe bepaalde oplossingen werken? Bij klachten, problemen en vragen zijn we natuurlijk goed beschikbaar. Dat betekent dat u er niet alleen voor staat, ook niet als er iets aan de hand is waar u niet eerder mee te maken heeft gehad.

Binnen het computeronderhoud staan we graag voor u klaar. Om het meteen op te lossen of om er met duidelijke instructies voor te zorgen dat u dit voortaan zelf aan kunt pakken. De beste manier om de techniek goed onder de knie te krijgen, of om zeker te weten dat er een specialist beschikbaar is om het probleem op te lossen als u daar zelf niet uitkomt. 

Zakelijk computeronderhoud in Nijmegen en omgeving

Op zoek naar zakelijk computeronderhoud in Nijmegen en omgeving? We zijn uw specialist in onderhoud en monitoring. We kijken mee met de systemen en zorgen ervoor dat zowel de software als de hardware zonder problemen werkt. De beste manier om er zakelijk voor te zorgen dat het aan niets zal ontbreken, voor maximale productiviteit op de werkvloer. Wij zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft, zowel vanuit het onderhoud van de computers als voor de rest van de systemen die we in de gaten kunnen houden.  

Wilt u gebruik maken van computeronderhoud in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.