Wat maakt een automatiseringspartner een goede keuze? Steeds meer van onze klanten vragen ons na te denken over meer dan een specifieke ICT-oplossing. We groeien uit tot technisch partner, om ze zoveel mogelijk van de techniek uit handen te nemen. Zodat die organisaties in Nijmegen en omgeving zorgeloos door kunnen blijven werken, omdat de ICT precies doet wat ze daarvan verwachten.

Het is het belangrijkste voordeel van een goede automatiseringspartner, waar u in het beste geval zo min mogelijk van werkt. Dankzij de complete oplossingen op de achtergrond, zodat de systemen goed werken. Of met advies voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld als u de volgende stap wilt nemen naar een nieuwe telefooncentrale, betere ICT-beveiliging of backups van de belangrijkste data. 

Voordelen van een automatiseringspartner

Benieuwd welke voordelen een goede automatiseringspartner in Nijmegen te bieden heeft? We zetten er drie voor u op een rij:

  • Advies over complete oplossingen
  • Professionele samenwerking
  • Verlengstuk van uw bedrijf

1. Advies over complete oplossingen

Eén plus één is twee, behalve als u kiest voor complete ICT-oplossingen. Wij denken na over de verschillende systemen die u gebruikt en de oplossingen waar u naar zoekt. De combinatie van meerdere onderdelen telt op die manier op tot meer dan de som der delen.

Wilt u overstappen op VoIP-telefonie? Wij kijken de internetverbinding op voorhand goed na. Daarmee garanderen we een snelle en stabiele verbinding. Vervolgens profiteert u daar ook van bij Skype-gesprekken of andere videocalls, net als wanneer u grote bestanden wilt versturen en ontvangen. En gebruikt u clouddiensten om altijd en overal te kunnen werken? Dan zorgen we ook meteen voor de backup die garandeert dat de data bij calamiteiten nog gewoon beschikbaar is.

Vanuit onze ervaring voor tal van MKB-organisaties in Nijmegen en omgeving weten we als automatiseringspartner wat er belangrijk is. En hoe we slimme combinaties kunnen maken, voor een complete oplossing waar u zoveel mogelijk aan heeft. De beste manier om de ICT uit handen te geven, waarbij wij ervoor zorgen dat u daar zo min mogelijk naar hoeft om te kijken. 

2. Professionele samenwerking

Het is bovendien belangrijk dat de verschillende onderdelen goed met elkaar samenwerken. We stemmen bijvoorbeeld de software en hardware op elkaar af, net als de verschillende technische componenten en de programma’s en toepassingen die u gebruikt.

Zoekt u naar automatisering die het werk soepeler, sneller en met minder fouten laat verlopen? Het is belangrijk dat de verschillende oplossingen goed met elkaar samenwerken. We werken voor bedrijven in een groot aantal verschillende branches. Daardoor weten we wat er speelt, welke processen u gebruikt en wat er belangrijk is om dat goed te laten verlopen. We houden daar rekening mee bij de oplossingen die we aanbieden.

Tip: werkt bepaalde software niet binnen de systemen die u al gebruikt of merkt u dat er sprake is van technische hobbels? Onze specialisten gaan er graag mee aan de slag, om de workflow te verbeteren. Op die manier denken we als automatiseringspartner graag verder dan een specifieke oplossing alleen. We nemen de tijd om alles professioneel te laten samenwerken. 

3. Verlengstuk van uw bedrijf

Het heeft tijd nodig, maar we richten de samenwerking zo in dat we uiteindelijk uitgroeien tot het verlengstuk van uw bedrijf. Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u het netwerk, de computers en de andere systemen veilig, betrouwbaar en zonder problemen kunt gebruiken. Op die manier garanderen we goede beschikbaarheid, uitstekende beveiliging en een vlekkeloze werkwijze. Met techniek die voor u werkt, zonder dat u doorheeft hoe dat in de praktijk precies gebeurt.

We leren onze klanten steeds beter kennen, omdat we graag de betrokken automatiseringspartner zijn die meedenkt. Voor bedrijven in Nijmegen en omgeving, waarmee we vooral werken bij ons in de regio. Dat betekent dat we regelmatig langs kunnen komen, de omgeving goed kennen en begrijpen waar u mee bezig bent. Wat ons betreft heel belangrijk, om daadwerkelijk onderdeel te worden van uw bedrijf. Het is dé manier waarop we ervoor zorgen dat we weten waar u naar zoekt en hoe we u daarmee het best kunnen helpen.

Als automatiseringspartner zijn we natuurlijk de technisch specialist. We zorgen ervoor dat de ICT goed werkt, adviseren over nieuwe mogelijkheden en kijken kritisch naar aanbiedingen die u ontvangt. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we in klare taal kunnen uitleggen hoe het werkt en dat u zich kunt richten op de core-business. De beste manier om de automatisering uit handen te geven, terwijl u aan de slag kunt met waar u het liefst aan werkt. 

Automatiseringspartner voor het MKB in Nijmegen

Zoekt u een automatiseringspartner voor het MKB in Nijmegen en omgeving? Bijvoorbeeld om het werkplekbeheer uit handen te geven? Wij zorgen er daarmee voor dat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Dankzij betrokken medewerkers die weten wat er speelt, problemen meteen kunnen oplossen en de situatie op de achtergrond netjes voor u in de gaten houden. Voor uitstekende monitoring, om een probleem in de kiem te smoren voordat u daar iets van merkt.

En heeft u vragen over de automatisering waarbij we kunnen ondersteunen? Of wilt u meer weten over de klanten waar we al voor werken en wat we voor hen doen? Dankzij ons team van specialisten kunnen we u van dienst zijn met advies, systeembeheer, hardware en software en bijvoorbeeld de internetverbinding, cloudoplossingen en VoIP-telefonie. En gaat het u om een backup of specifieke technische oplossingen? We gaan graag als automatiseringspartner voor u aan de slag, speciaal voor het MKB in Nijmegen en omgeving.  

Zoekt u een automatiseringspartner voor het MKB in Nijmegen en omgeving of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.