De voordelen van VoIP combineren met DECT-technologie? Het kan met de Siemens N720-serie. Het is een oplossing voor organisaties tot 100 gebruikers, die een aantal belangrijke voordelen te bieden heeft.

U profiteert van een flexibel en robuust DECT-systeem, terwijl u kunt bellen via de internetverbinding. Zakelijk VoIP, met geweldige geluidskwaliteit en een aantal andere belangrijke voordelen voor (grote) organisaties. Benieuwd hoe dat zit? We leggen het u graag uit. 

Voordelen van de Siemens N720-serie

Benieuwd naar de voordelen van de Siemens N720-serie? We zetten ze voor u op een rij:

  • Looptoestellen: draadloze telefoons
    • Roaming buiten het kantoor
    • HDSP-geluidskwaliteit

1. Looptoestellen: draadloze telefoons

Wat is er fijner dan looptoestellen, dankzij draadloze telefoons? Moderne modellen, met de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Om er even een paar documenten bij te pakken. Of om naar een collega te lopen en meteen iets te vragen tijdens het gesprek.

Het kan met de Siemens N720-serie. U heeft dankzij de looptelefoons de mogelijkheid om vrijuit te bewegen. De basisset ondersteunt de draadloze modellen, om ze netjes verbonden te houden met de rest van het netwerk. 

Tip: benieuwd welke handsets er geschikt zijn binnen de Siemens N720-serie? Onze specialisten adviseren u er graag over. Aan de hand van specifieke functionaliteiten of om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. 

2. Roaming buiten het kantoor

Zo’n looptelefoon is op kantoor natuurlijk heel handig, maar hoe zit dat in een groot magazijn of op een groot buitenterrein? Juist in die gevallen is de Siemens N720-serie een uitstekende keuze.

Er is sprake van goede roaming-mogelijkheden, met seamless handover. Dat betekent in de praktijk dat u de mogelijkheid heeft om van het ene netwerk over te lopen naar het andere. Binnen dezelfde organisaties, waarbij de handset gewoon verbinding blijft houden. 

De roaming maakt het mogelijk om zelfs buiten het (kantoor)gebouw verbinding te houden, tot een behoorlijke afstand. Groot genoeg voor serieuze bedrijfsterreinen en in bedrijfshallen waar de afstanden op beginnen te lopen. Een telefoongesprek blijft gewoon verder gaan, zonder dat er sprake is van een onderbreking.

Op die manier is de Siemens N720-serie een uitstekende keuze voor grotere organisaties. Door DECT met VoIP te combineren en daarbij gebruik te maken van één groot netwerk met goede dekking. Om overal een gesprek te kunnen starten, ontvangen of het gesprek gewoon mee te nemen van het ene deel van het bedrijf naar het andere.

3. HDSP-geluidskwaliteit

Ondertussen is er met de Siemens N720-serie sprake van geweldige geluidskwaliteit. Het gaat om HDSP-kwaliteit. Dit staat voor HD-gesprekskwaliteit, om elkaar uitstekend te kunnen verstaan. Belangrijk, vooral op het moment dat u door de verschillende delen van het bedrijf loopt.

De handsets vangen uw spraak op met uitstekende microfoons, om dat via de degelijke en robuuste verbinding op een hoogwaardige manier door te geven. De basisset zorgt voor een goed beschikbaar netwerk, dat voldoende capaciteit heeft tot maximaal 100 gebruikers. Op die manier kan iedereen in hoge kwaliteit met elkaar bellen, om goede gesprekken te voeren die leiden tot meer toegevoegde waarde.

Tip: de goede HDSP-geluidskwaliteit is zelfs beschikbaar met de goedkope(re) handsets. Het is op die manier niet langer nodig om veel kosten te maken om elkaar goed te kunnen verstaan. 

Ideale telefonie voor magazijnen en buitenterreinen

DECT en VoIP met de Siemens N720-serie is een uitstekende keuze voor organisaties met grote magazijnen. Loopt u van de ene hal naar de andere en wilt u de verbinding daarbij blijven behouden? Met deze oplossing voor zakelijke telefonie is het niet nodig om het gesprek te onderbreken. In plaats daarvan blijft de verbinding gewoon beschikbaar. Vanuit diverse toegangspunten, die het gesprek als het ware aan elkaar doorgeven om te blijven bellen.

En moet u regelmatig naar buiten? Als u af en toe op kantoor zit en daarna over het buitenterrein loopt wilt u graag gebruik blijven maken van dezelfde verbinding. Dat snappen we bij Spete, daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe oplossingen die deze mogelijkheden bieden. Om altijd en overal bereikbaar te zijn, zoals we dat ook van onze mobiele telefoon gewend zijn.

Ondertussen kunt u met DECT-technologie bellen via VoIP, met seamless handover en roaming op professioneel niveau. Een fijne technologie die werkt op de achtergrond, zodat u daar aan de voorkant niets van hoeft te merken. Wij zorgen ervoor dat u op een fijne manier kunt bellen en gebeld kunt worden. Door collega’s en door klanten, waarmee u de verbinding niet meer hoeft te verbreken als u even een stukje gaat wandelen naar de andere kant.

Zoekt u naar de ideale zakelijke telefonie voor organisaties met magazijnen of een groot buitenterrein? We laten u met de Siemens N720-serie graag zien wat er mogelijk is. Als oplossing voor bedrijven tot 100 medewerkers. Met goedkope handsets bij de basisset die zorgt voor het netwerk dat er nodig is. Op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarover we u graag meer uitleggen. In combinatie met de andere (internet)oplossingen die we kunnen leveren, of om alleen de telefonie op dit moment aan te pakken. 

Interesse in DECT met VoIP via de Siemens N720-serie of heeft u vragen over onze ICT diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 – 844 01 00, stuur ons een e-mail naar info@spete.nl of gebruik ons contactformulier. We horen graag van u.