NETWERKBEHEER

Voor iedere organisatie die afhankelijk is van ICT, in welke mate dan ook, is goed netwerkbeheer van cruciaal belang. De netwerkbeheerder van Spete.nl ICT Diensten heeft jarenlange ervaring op het gebied van beheer van netwerken.
Naast het leveren en installeren van de netwerkapparatuur kunnen wij ook beheer voor u verzorgen. Hierbij moet u denken aan: updaten van Firmware, monitoren van netwerkbelasting, standby-dienst bij uitval. Spete.nl ICT Diensten is altijd op de hoogte van de laatste technieken en gestelde eisen. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk zowel nu als in de toekomst continu aan alle eisen voldoet en als een zonnetje loopt.

MERKEN
Spete.nl ICT Diensten heeft kennis van diverse professionele merken. Zo werken wij onder andere met:
– Juniper Firewalls
– Fortinet (Fortigate) Firewalls
– Cisco Switches / Wifi
– HP Switches
– Alcatel Lucent Wifi
– Dell Switches
– Engenius Wifi

In een bedrijfsnetwerk is het belangrijk dat betrouwbare informatie niet zomaar door iedereen ingezien of benaderd kan worden. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers vanaf elke locatie bij zijn of haar gegevens kan zonder dat onbevoegden hier ook toegang tot hebben. Met de nieuwste Firewall updates en patches en monitoring houden wij uw netwerk optimaal beveiligd en wij brengen u tijdig op de hoogte van security alerts.

DE VOORDELEN VAN GOED NETWERKBEHEER
√ Sneller internet en netwerktoegang
√ Minimale downtime en geen traagheid
√ Onbevoegden worden uitgesloten

VPN-VERBINDING
Via een VPN-verbinding is het mogelijk om meerdere vestigingen binnen een organisatie op een veilige manier met elkaar te verbinden. VPN staat voor Virtual Private Netwerk, oftewel een virtueel privé netwerk. Gegevens die via een VPN-verbinding met elkaar worden uitgewisseld zijn versleuteld. Dit betekent dat deze gegevens niet toegankelijk zijn voor andere internetgebruikers dan de gebruikers op de VPN-verbinding.
Ook is het mogelijk om via een VPN-verbinding toegang te krijgen tot uw bedrijfsnetwerk. Dit kan veilig en snel vanuit overal in de wereld. De nieuwste Firewalls maken hierbij gebruik van een SSL-tunnel. Dit werkt in ieder Hotel of Restaurant waar men internet aanbiedt.


NETWERKBEHEER AANVRAGEN
Wilt u graag meer informatie ontvangen over netwerkbeheer van Spete.nl ICT Diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.