ONLINE BACK-UP

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van Spete.nl voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.

Bij alle oplossingen worden de data veilig opgeslagen op storage platforms in Amsterdam of Delft en daarmee onder de Nederlandse wetgeving. De datacenters beschikken over de volgende ISO-certificeringen:

·         ISO 9001:2008 – Kwaliteitsmanagement

·         ISO 27001 – Standaarden voor informatiebeveiliging

·         ISO 14001 – Standaarden voor milieumanagement

·         NEN 7510

Back-up oplossingen die Spete.nl kan bieden:

Endpoint back-up
Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden endpoints steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevinden zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede back-up van deze devices is dan ook essentieel. Met de Endpoint Back-up van Spete.nl kunt u altijd en overal een back-up maken, onafhankelijk van de locatie van de endpoint. Daarnaast zijn uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones.

Server back-up
Wat gebeurt er met uw serverdata bij een crash, brand of diefstal? Zorg dat er altijd een back-up is! Met Server Back-up van Spete.nl heeft u geen omkijken meer naar het back-uppen van uw servers. De back-up wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers. Back-up Windows-en Linuxservers, databases zoals MSSQL en MySQL en Exchange servers zonder zorgen.

VM back-up
De VM Back-up van Spete.nl is speciaal ontwikkeld voor virtuele servers. Het biedt een snelle, flexibele en betrouwbare methode om een off-site back-up te maken van volledige virtuele servers.

NAS back-up
Ook voor een NAS is er een back-up oplossing. Voor de oudere modellen is er een speciale back-up module beschikbaar, voor een modernere NAS hoeft er alleen een plug-in geïnstalleerd te worden.

Dropbox back-up
Wilt u alle Dropboxgegevens ook als back-up in Nederlandse datacenters hebben staan? Dan kan Spete.nl dit realiseren middels de Dropbox back-up. Deze cloud-to-cloud back-up gaat zonder tussenkomst van clientsoftware.

Office 365 back-up
Wilt u al uw e-mail ook als back-up in Nederlandse datacenters hebben staan? Dan kan Spete.nl dit realiseren middels de Office 365 back-up. Deze cloud-to-cloud back-up gaat zonder tussenkomst van clientsoftware.